Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerintetek nem ciki?
16/f vagyok és a barátnőm 18 éves. Szerintetek nem túl nagy a korkülönbség? Sokan finoman már szóvá tették hogy hogy járhatok egy olyan lánnyal aki most ballag én meg csak 10.es vagyok. Persze vannak olyanok is akik azt mondják hogy ne foglalkozzak vele mert az a lényeg ha szeretjük egymást...
Vélemények?
De tényleg csak őszintén! :)
Nem gáz!! :D
Ha szeretitek egymást, megvagytok, és meg is értitek egymást akkor ez egy jó kapcsolat lesz =)
Azokkal meg ne foglalkozz akik csupán a korkülömbség miatt csesztetnek ;)
Szerintem az a lényeg, hogy szeretitek egymást. Ha boldogak vagytok hajrá! És am ne aggódj a lányt meg azzal piszkálják hogy miért egy fiatalabbal jár. Szóval szerintem ez teljesen normális, ne aggódjatok!
16/L
Ôszintén?:) Hát akkor vágjunk bele.
18 éves lány vagyok. Fél éve jöttem össze egy akkor még 16 éves fiúval. A srác összes haverja söröket bontott a tiszteletére, meg hátba veregették, hogy Ádi mekkora egy tökös, fasza gyerek, hogy 'felszedett' egy idôsebb nôt. Elég rosszul esett, mert az én érzéseim tiszták voltak. Halálosan beleszerettem, de kezdtek elfogni a rossz érzések, hogy csak azért jött össze velem, hogy menô lehessen.
Viszonylag nagyok a melleim, ezáltal mindig is óriási 'népszerûségnek' örvendhettem a fiúk körében. Próbáltam mellesleg rejtegetni, de a rossz pletykák, és a rosszindulató elôítéletek elôl nem menekülhettem. Ádi után sok alatta járó lány álmodozik, meg is kapom miatta a rosszalló pillantásokat. De arra gondoltam, nem érdekel mások véleménye. Elhatároztam, hogy megszelídítem Ádit.:)
Neki, mint mondtam, egyáltalán nem volt ciki. Az én barátnôim is örültek. A fiúbarátaim elfogadták. Az ô haverjai is lecsillapodtak, habár sok ideig kaptam a megjegyzéseket, és próbálkozásokat. Felbátorodott mindenki, mert arra következtettek, ha Ádinak sikerült, nekik is fog.
Az lett az egésznek a vége, hogy Ádi leállított mindenkit. A pletykák is szép lassan elhalkultak, minden ment tovább, és Ádival egyre szebb lett a kapcsolatom. Az elején éreztem, hogy érettebb vagyok nála, de a fél év alatt tökéletesen hozzámnôtt, és nem érzem, hogy irányítanám. Megkérdeztem ezt tôle is, szerinte se.:) Mert csak ennyi lehet a baj az ilyen kapcsolatoknál. Barátnôm 2 hónapig bírta egy nála szintén 2 évvel fiatalabb sráccal. A lány elnyomta ôt. Szerintem ez párfüggô.
Sok-sok boldogságot, remélem mûködni fogotok. Ha készen állsz rá, hogy szeresd Ôt, akkor mindent bele. Szurkolok nektek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!