Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 év korkülönbség nagyon ciki? (lent)
Miért ne lehetne?
Az anyagiakat egyébként miért említetted? Csak nem azért, mert a gyakorikérdéseken mindig azzal jönnek nagy korkülönbséges párkapcsolatok esetén, hogy biztos a pénzre hajt a nő?
Én 34 éves nő vagyok, de nekem nem kellene egy 50 fölötti férfi, még akkor sem ha jól tartja magát.
Maximum 10 évet tartok elfogadhatónak, persze a férfi javára, 25 év az éppen egy generáció, más világ a két ember, egy ideig lehet működhet, de kétlem, hogy hosszú távon is összhangban maradjanak.
De ez csak az én véleményem:)
Nem a korkülönbség ciki, hanem az, hogy együtt vannak :)
Na jó viccet félretéve. Ideig-óráig működhet a dolog, hisz valljuk be, vannak nagyon vonzó fiatalos 50-es pasik. Mondom én 30 évesen. Tehát ez lehet fellángolás vagy szerelem.
Azonban nem adok nekik 5 évet együtt, mert előbb-utóbb kijön az eszméletlenül nagy különbség.
Barátnőm és az élettársa közt 27 év volt. Szerelemnek indult, gyerek és különválás lett a vége. Ekkora különbségnél óhatatlanul is mások már az igények.
Jelen:
nő: 29 éves
fizetése: 100 ezer
férfi: 54 éves
fizetése 340 ezer
jövő: 10 év múlva
nő: 39 éves
fizetése: 200 ezer
férfi 64 éves
fizetése: nyugdíj kb. 120 ezer
jövő: 20 év múlva
nő: 49 éves
fizetése: 300 ezer
férfi: 74 éves
fizetése: nyugdíja KB: 120 ezer
jövő: 5 év múlva
nő:54 éves
fizetése: 350 ezer
férfi: 79 éves LENNE
beteg vagy bocsi..egy 29 éves feltehetőleg jó kinézetű ereje tejében lévő nőnek minek kell egy fonnyadt uborka?már bocsi..esetleg a fizuja tetszik?független jó képű 30-as pasik szaladgálnak az utcán.többek közt én is.350 ezret keresek én is és még az ágyban is jó vagyok:D
de ha neked fonnyadt uborka kell és gond majd 10 év múlva a nyakadban,hát áldásom rád...
nem kéne ennyivel idősebb pasi, még nem ment el az eszem
És igen elég ciki
Teljesen más generáció, teljesen más neveltetéssel.
2 év együttélés után a nő megunja az életét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!