Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha más csajjal kezdek, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha más csajjal kezdek, akkor lépni fog?

Figyelt kérdés

Eléggé bejön egy csaj, én is neki szinte 100%. Elég visszahúzódó, van barátja is, épp ez a gond.

Szerintem nagyon bejövök neki, ha kikezdek valami más lánnyal, féltékenykedhet is akár. Fog lépni vajon valamit?

2012. máj. 7. 21:29
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Nem is akarom levakarni, mert kikezdek vele, a másik csaj már tárgytalan :)
2012. máj. 8. 19:01
 22/26 anonim ***** válasza:
Kénytelen vagy várni addig keress mást.De kérlek ne használd ki , neked sem fog jót tenni.
2012. máj. 8. 19:02
 23/26 A kérdező kommentje:
nem is azért akarok kezdeni mással. rájöttem h értelmetlen meg ha nem lép, akkor minek nekem ilyen csaj?
2012. máj. 8. 19:02
 24/26 anonim ***** válasza:
Tisztában vagy kisapám a kikezdek szó jelentésével?
2012. máj. 8. 19:03
 25/26 A kérdező kommentje:
nem vagyok senkinek sem a kisapja...
2012. máj. 8. 19:05
 26/26 anonim ***** válasza:
A probléma az,hogy ha nekem bejönne valaki és tudnám,hogy én is neki és meglátnám,hogy más felé is kavargat biztos,hogy többet rá sem néznék az illetőre ez gyerekes felfogás tetszik neked? félénk? na és? menj oda te vagy a fiú neked kell lépned? ennyi erővel te is félénk vagy mert nem lépsz!
2012. máj. 9. 00:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!