Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha más csajjal kezdek, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha más csajjal kezdek, akkor lépni fog?

Figyelt kérdés

Eléggé bejön egy csaj, én is neki szinte 100%. Elég visszahúzódó, van barátja is, épp ez a gond.

Szerintem nagyon bejövök neki, ha kikezdek valami más lánnyal, féltékenykedhet is akár. Fog lépni vajon valamit?

2012. máj. 7. 21:29
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Igen, jobban a barátjához húz
 2/26 anonim ***** válasza:
nem fog lépni, ha barátja van. Bár attól függ, hogy mennyire jó a kapcsolat, nem hiszem, hogy ez sokat segítene.
 3/26 A kérdező kommentje:

hát ha a barátjához húz még jobban egészségére, nem tudja mit veszít :)

Az a csávó amúgy sem tudja boldoggá tenni szerintem...

2012. máj. 7. 21:35
 4/26 anonim ***** válasza:
Mitől van ekkora arcod?:D
2012. máj. 7. 21:41
 5/26 A kérdező kommentje:

semmitől :D

csak érzem h rám vágyna, és h én vagyok számára az igazi :D

Más kérdés h én meg azt érzem h nekem meg ő az igazi :D

2012. máj. 7. 21:46
 6/26 anonim ***** válasza:
Aranyos vagy:D Amikor az ember épp szerelmes, akkor tuti hogy azt érzi az az igazi:D De van több igazi is. Meg még igazibb is:) Honnan veszed, hogy nem boldog a barátjával? Mondta neked? Ha nem, akkor lehet hogy csak te győzöd meg magad erről a szerelemtől elvakultan:) Kipróbálhatod a másik csajos trükköt, de szerintem nem a várt eredményt fogod kapni.
2012. máj. 7. 21:50
 7/26 anonim ***** válasza:
Elég hülye egy ötlet. Amúgy meg, lehet csak te meséled be magadnak, hogy bejössz neki. Meg amúgy, ha van barátja, akkor hagyd békén szerintem. Ha nem teszed, akkor meg remélem a barátja, jól agyonver. :D
2012. máj. 7. 21:53
 8/26 A kérdező kommentje:

onnan h látni rajta h nem boldog...

Meg ha mindig engem keres a szemével csak jelentek neki valamit nem? Látok valami csillogást a szemében, vagy hogy is mondjam.

Egyébként nem győzöm magam semmiről, hiszen nem kezdek ki vele a barátja miatt.

2012. máj. 7. 21:53
 9/26 A kérdező kommentje:

kedves utolsó nem fog agyonverni, mivel itt van nekem ez a másik csaj. :)

Ha akar valamit majd jelzi, nem néma gyerek ő...

2012. máj. 7. 21:55
 10/26 anonim ***** válasza:
Nem fog, saját magamból kiindulva. Velem is eljátszotta egy srác, de nem léptem felé, sőt, az orrom alá dörgölte minden más lánnyal eltöltött éjszakáját is. Kiröhögtem. :)
2012. máj. 8. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!