Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha más csajjal kezdek, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha más csajjal kezdek, akkor lépni fog?

Figyelt kérdés

Eléggé bejön egy csaj, én is neki szinte 100%. Elég visszahúzódó, van barátja is, épp ez a gond.

Szerintem nagyon bejövök neki, ha kikezdek valami más lánnyal, féltékenykedhet is akár. Fog lépni vajon valamit?

2012. máj. 7. 21:29
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Hát ha nem akkor nem, én megtettem a kezdő lépést, már csak rajta múlna, ha nem nem.

Inkább akkor összejövök olyannal, aki mutat hajlandóságot, most azzal mit érek bejövök neki, de semmit nem mer?

2012. máj. 8. 15:22
 12/26 anonim ***** válasza:
Ha kapcsolatot szeretnél akkor viselkedj férfi módjára ez már nem az óvoda, h féltékennyé teszem csak elbizonytalanítanád.Én a helyedben ha olyan biztos vagyok a dolgomban (100% h bejövök neki)akkor beszélnék vele.Attól még , h fiú vagy egyáltalán nem "férfiatlan" az ha az érzéseidről beszélsz.A lányoknak amúgy is hízeleg és bejön.Így egy nagyon jó kis kapcsolatot alakíthatnál ki.:)
2012. máj. 8. 15:33
 13/26 A kérdező kommentje:

házinyúlra nem lövök :)

Mellesleg nem növelem az önbizalmát ezzel, még azt hinné h mennyire jól néz ki, meg egyébként nem olyan jó dolog ám kimondanod az igazságot, ha nem esik le neki, sajnálom...

2012. máj. 8. 15:38
 14/26 anonim ***** válasza:
Van olyan pasi aki nekem bejön, de nem cserélném le a páromat. Még egy kalanddal sem kockáztatnám a becsületem és a kapcsolatom. Lehet, hogy ezzel ő is így van.
2012. máj. 8. 17:01
 15/26 A kérdező kommentje:
akkor mi a f@szt bámul állandóan? Meg minek tekintget oda, ahol vagyok? Legszívesebben elküldeném a... Tudod milyen idegesítő?
2012. máj. 8. 17:03
 16/26 anonim ***** válasza:
de azért neked eléggé bejön, úgy látom igen féltékenyek vagyunk, de igazad van fortyogjál csak meg pukkadozzál magadban .Csapd be magad , h téged nem is érdekel meg házi nyúlra nem lősz.Honnan veszed , h nem esik le neki a tantusz???De Te csak ülj a jó meleg sz*rban és várjad , h a sültgalamb a szádba repüljön amíg Te semmit nem tettél az ügy érdekében
2012. máj. 8. 17:06
 17/26 A kérdező kommentje:

bejön de én régi módi vagyok, nem fogok olyannal kezdeni, akinek kapcsolata van.

Pukkadozni meg csak azért pukkadozok, mert nem tudom mit bámul állandóan, ha kapcsolatban van? Tudod milyen idegesítő így? Még ha nem lenne barátja, még bóknak is venném, de így...

Már tettem az ügyért, csak az a gond h ő eléggé egy nyüzüge. :)

2012. máj. 8. 17:11
 18/26 anonim ***** válasza:
Akkor mára már csak egy tanácsom maradt Türelem rózsát terem .Az meg ne zavarjon, h bámul csak gyönyörködik, lehet h már szakítófélben van.:)
2012. máj. 8. 17:12
 19/26 A kérdező kommentje:

Bennem ne gyönyörködjön, tudom h szép vagyok :D na ezt csak poénnak szántam.

Ha barátja van, gyönyörködjön a barátjában, még ha én jobban is nézek ki...

Amúgy nincsenek szakítófélben, jó ideje járnak, évek óta, azonban a közösségi oldalon még csak most tették ki. Ha szakítófélben lennének, nem tették volna ki.

Egyébként nem tudom mit eszik azon a csávón évek óta...

2012. máj. 8. 17:15
 20/26 anonim ***** válasza:
Igazad van! Saját önző célod miatt kezdj ki nyugodtan egy másik lánnyal, aki majd ne adj Isten beléd szeret, de remélem nem tudod majd levakarni magadról utána!
2012. máj. 8. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!