Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most szakított velem a szerelm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most szakított velem a szerelmem és egyfolytában röhögök. Ez normális vagy ez sokk? 3 éves kapcsolatról van szó.

Figyelt kérdés

2012. máj. 5. 11:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
lehet egy ritka fajta depressziós roham lehet :O
2012. máj. 5. 14:11
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Én temetésen szoktam nevetni, meg akkor, ha kiabálnak velem. Elég ciki, de ez van. Nem tudok vele mit csinálni. Más bőg, én meg kuncogok. De a rokonság tudja, hogy így reagálok, ha nem tudok valamivel mit kezdeni, így nem probléma. De előfordult már, hogy kiröhögtem a főnökömet. Illetve nem kiröhögtem, mert ez nem igaz, csak elkezdett velem ordibálni, először csak mosolyogtam, aztán folytatta és elkezdtem nevetni... Természetesen kirúgott. :D De ez van. 28N
2012. máj. 5. 14:26
 13/14 A kérdező kommentje:

14:26 kedves hozzászóló! Szívemből szóltál!Pont ilyen vagyok én is!Mintha rólam írtál volna jellemzést :D

Visszatérve a lényegre utolsó előtti hozzászóló van abba valami amit mondasz! De ma már volt egy durva sírásom..dehát szerencsére egyedül vagyok, így nem néz senki hülyének, hogy egész nap röhögök a történteken, aztán meg elkap a sírás.....sz@rügy

2012. máj. 5. 18:28
 14/14 anonim ***** válasza:
Egyébként nem tudom, hogy mitől van, kiskoromban is így viselkedtem. Van néhány olyan beírás az ellenőrzőmben, hogy "Tisztelt Szülő! Xy-ka felelés közben rendszeresen vigyorog." Először a szüleimet is zavarta, de mikor megértették, hogy mitől van, azóta az egész rokonság ki van vele békülve. Sose voltam vele orvosnál, mert más bajom nincs, egyszerűen ha stressz ér, kényszeresen vigyorgok és nevetek. Persze én is szoktam sírni, de az már az abszolút mélypont. (Utolsó voltam.)
2012. máj. 6. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!