Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szerelmes vagyok egy pasiba! Mit tegyek? Én is tetszem neki?
Figyelt kérdés
de nagyon keveset találkozok vele, de mikor találkozunk köszön előre van mikor 2-szer is köszön. De én nagyon nagyon bele szerettem. És mindig ha találkozunk nézzük egy 5-6 mp -ig és aztán eszmélünk fel. Hogy mondjam meg neki, hogy szerelmes vagyok belé és neki is bejövök szerintetek?2012. máj. 2. 21:39
1/5 anonim válasza:
ha köszön neked, az még nem jelenti azt, hogy szerelmes, csak annyit, hogy jól nevelt. mert ugye a fiú köszön előre a lánynak.
2/5 A kérdező kommentje:
Jó,de akkor miért szokott nézni és mikor egy helyen vagyunk zavarban van.
2012. máj. 2. 21:45
4/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem jelenti azt hogy tetszel neki/szeret téged. EZ ALAPJÁN AMIT ÍRTÁL. Szerintem csak ismerkedik veled. De lehet alakul köztetek más is, elvégre nem vagyok/vagyunk ott veletek :D
5/5 anonim válasza:
Több mint valószínű,h tetszel neki!:))
Már csak az a kérdés,h vaj miért nem lépett még...Mi lehet az akadály,talán egy suliba jártok,vagy 1általán hol találkoztok?
Ez a nagyon keveset találkozok vele, kb. mit takar? hetente hányszor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!