Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lehet belém? Miért érzem nagyon ezt?
Nagyon azt érzem, hogy szerelmes belém egy lány. Nem tudom miért érzem, de egyre jobban azt érzem, pedig az eszem azt mondja hogy nem, de mégis nagyon az az érzésem.
Amúgy mindketten visszahúzódó, távolságtartóak vagyunk, nem is beszélgettünk túl sokat, egy ideje meg nem is beszélgetünk semmit sem. Amúgy a suliban egymás közelében ülünk.
Meg amikor belenézek a szemébe, vagy csak ha ránézek akkor nagyon furcsa érzésem van, nem tudom leírni, de nagyon kellemes jó érzés.
Vajon tényleg jó a megérzésem, vagy az eszem mond igazat?
A szívemre vagy az eszemre hallgassak? Nem szeretném a bokám sem megütni, de talán jó lenne megtudni az igazságot még akkor is ha nem, mert akkor elkezdhetnék valakivel egy kapcsolatot, így viszont állandóan az motoszkál a fejemben, hogy mi van ha mégis. Talán jobb lett volna ha nem jön ez a megérzés hogy azt érzem hogy szeret, mert akkor nem ez motoszkálna a fejemben, és rég kezdhettem volna valakivel...
Szerintem ,hogy ha tetszik neked ez a lány akkor lépj az ügy érdekében.Próbáld elhívni mondjuk fagyizni vagy sétálni és óvatosan szedd ki belőle a választ!:)
14/L
Ez a kétes érzés a legrosszabb.Nállam is így van egy pasit nem tudok hova tenni hogy tetszek e neki.
Remélem,hogy igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!