Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy képes egy nő belemenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy képes egy nő belemenni egy ilyen lehetetlen kapcsolatba?

Figyelt kérdés

Van egy sorozat szerdánként a Zone Reality tv csatornán, az a címe hogy Börtönfeleségek (Prison Wives). Ahogyan a cím is mutatja, olyan nőkről van szó, akik elítéltekbe szerelmesek, ezért duplán találó volt a 'Szerelem, szex' kategória. Ezek a nők képesek szó szerint áldozatokat hozni a szerelemért. A sorozat érdekessége, hogy ezek az elítéltek tényleges életfogytiglant kaptak, így nincs lehetőség a fellebbezésre sem. A nők vakon bíznak a "szerelmük" ártatlanságában, és feladva az eddigi életüket, összeházasodnak ezekkel a férfiakkal (ezt nem tiltja a törvény) és vállalják eme párkapcsolattal járó problémákat is. Ez esetben párkapcsolattal járó probléma a szex, mert nincs rá mód, hogy az elítélt nászútra mehessen feleségével, s a börtön sem fog biztosítani szobát és pár órácskát az együttlétekre. Viszont a gyermekvállalás jogilag lehetséges, mert az elítélt adhat spermamintát, a nő meg szabad akaratából beleegyezhet a mesterséges megtermékenyítésbe. Egyéb probléma például a költségek, mert ezek a nők többnyire kibérelnek egy lakást a börtön közelében, és azt fenn kell tartani, hogy látogathassák párjukat a börtönben. A büntetőtörvény nem ad semmilyen enyhítést, ha az elítélt megnősül, és hosszútávon a gyerek fogja megszenvedni, hogy az apja nélkül fog felnőni. Egyáltalán hogy tud egy nő ekkora hülyeségeket csinálni, ilyen kétes párkapcsolatba belemenni, amikor ezrével szaladgálnak odakint a szabad és egyedülálló férfiak?

Oké, hogy a szerelem mindent legyőz, de szerintem van egy kanyar ezeknek a nőknek is az életében, nem?

22/F

2012. ápr. 27. 23:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ja és egyébként Mo-n is leveleznek nők rabokkal(nem csak olyan,akinek a férje v párja ül bent,hanem ismerkednek is,de azért nem életfogytosokkal)
2012. ápr. 28. 00:12
 12/17 A kérdező kommentje:
Hát ezek a nők nem éppen szépségkirálynők. Múltkori adásban egy nő kérdezte a családtagjaitól, hogy mit szólnának a 'párjához', mire a szabadult fiútestvére csak annyit mondott, hogy "hát nem is tudom...nem egy cellában ültünk" :DD
2012. ápr. 28. 13:28
 13/17 anonim ***** válasza:
Mikor szokta adni? Nagyon érdekel:D
2012. ápr. 28. 21:35
 14/17 A kérdező kommentje:

Zone Reality - 04-29 00:00

Zone Reality - 04-30 00:00

Zone Reality - 05-06 00:00

Zone Reality - 05-07 00:00

Zone Reality - 05-13 00:00

Zone Reality - 05-14 00:00

Zone Reality - 05-20 00:00

2012. ápr. 28. 22:06
 15/17 A kérdező kommentje:
Vigyázz, a 29.-ei 00:00 az még a mai nap része!!
2012. ápr. 28. 22:06
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
es ehhez mit szoltok? sorozatgyilkos noket eroszakolo amerikai (hol masutt?) eroszakos elmebeteg gorenybe is beleszeretett egy no (ugye rohadtnagy mediahire volt a dolognak egyszeruen nem tudtak elkapni a faszit, postasnak oltozott, ugy kerezkedett be nok lakasara, ahol megeroszakolta, majd megolte oket; egyik alkalommal a kifigyelt aldozatara ugy tort ra, hogy annak a ferje is otthon volt, aludtak; a ferj szeme lattara - mikozben fegyvert fogott raa - eroszakolta meg a not, azgan elobb a ferfit, majd a not is megolte, mindezt csak azert, hogy kihangsulyozzam,micsoda rgy elmebeteg agressziv allat volt, aztan szemelyeiras utan az utcan kaptak el, majdnem meglincseltek), na es mivel nagy volt az ugy mediavisszhangja, ismert lett a dragm, es pisiltek utana a nok!!! na ezt magyarazza el nekem valaki!! hogy a banatba lehet egy no (en is az vagyok, megse ertem) szerelmes egy eroszakoloba?? aki raadasul meg hidegveru gyilkos is!!! es egy no hozza is ment felesegul, es boldogan fel is vllalja!! szerintem a noci is ugyanolyan elmebeteg! en a meglincselni vagyook soraba tartoznek inkabb!!!
2012. ápr. 28. 22:31
 17/17 anonim ***** válasza:
ja, es amugy hazasparoknak amcsiban kitalaltak a "naszejszakat", havonta egyszer a feeseggel szexelhetnek, a bortonben van erre kilakitva egy szoba. Utolso voltam :)
2012. ápr. 28. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!