Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetetlen, hogy rátaláljak?
ott sok eladó van szeremcsém volt hogy pont őt fogtam ki
mégis hogy gondolod bemegyek és mitmondok?
Hát nem tudom, de ennél sokkal egyszerűbb, amit most próbálsz csinálni.
Sokkal egyszerűbb egy kollégájától érdeklődni, mint itt találni valakit aki esetleg tudhat valamit...
többször többször járj abba a patikába...bármiért, akár egy csomag halls cukorkáért 2 naponta...;)
egyszer csakmeglátod...ésha ott lesz, odamész, és óvszert akarsz venni...és megkérdezed melyiket ajánlja..;)))))
nem hülyeség!!!! ha tényleg veszi a lapot a csaj, el fog vigyorodni, és ha tetszel neki, sima ügy lesz..;)
fogadjunk?! :PPPP
van rá egy ezresem hogy ha így menne oda, és egy fokkal is szebben néz ki egy ork nál, akkor legalább egy moyosyt fog kapni....:P
amugy a kérdezőnek:
ha megint meglátod csekkold a mellvonalát...na nemfeltétlena csöcsök miatt...azok is, de hátha van rajta névtábla, hogy hogy is hívják szerencsétlent..:P
Atyám, mennyi idős vagy kedves kérdező?
Hogyhogy, hogy csináld?
Odamész hozzá ha megátod, és elhívod egy randira.
Nem értem mit kell ezen szedvedni:
Szia!
Ne haragudj, nem akarlak kellemetlen helyzetbe hozni, de szeretnélek meghívni munka után egy kávéra, teára, sétára fagyira, bár az utóbbit inkább ne... :)
Ha még kíméletesebben szeretnéd, akkor írd rá egy papírra, állj be a sorba, és amikor sorra kerülsz, add oda neki a papírt, hogy ezt kérnéd ha lehet.
Bemész a patikába és bejelented: b@szni jöttem, hol az asszony?!
Gyerünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!