Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vágyom arra ami már elmúlt?
Figyelt kérdés
szerelem témában... miért nézegetem folyton volt pasim, volt szerelmem adatlapját? miért érzem magam egyre furcsábban a barátommal? miért gondolom azt h éretlen egy komoly kapcsolatra, még 9 hónap után is? bocs h sok a kérdés... de sok válasz kellene most nekem...2012. ápr. 26. 14:00
1/5 A kérdező kommentje:
jah és mellesleg a "szerelmem" egy lány, aki úgy néz ki mint egy fiú, és van barátnője naponta nézem az adatlapját h szakítottak-e... tudom h pont az olyan típusú lányok jönnek be neki mint a milyen én is vagyok... mintha megpróbáltam volna az ideáljává válni...
2012. ápr. 26. 14:03
3/5 A kérdező kommentje:
nem leszbukis vagyok... biszex ;)
2012. ápr. 26. 14:10
4/5 anonim válasza:
Eléggé egyértelmű, hogy nem tetted túl magad a barátnődön. Szerintem kár a szexuális orientáción lovagolni, nem csak ez lehet az oka annak, hogy nem kötődsz igazán a mostani pasidhoz. A szerelmet nem lehet befolyásolni, de az, hogy folyton a facebookját nézed, nem segít kicsit sem. Ezt én is eljátszottam, évekig voltam reménytelenül szerelmes, és hidd el, utólag mindig az a végkövetkeztetés, hogy minél előbb meg kell szakítani a kapcsolatot. Ne fuss olyan szekér után, amely nem vesz fel.
5/5 anonim válasza:
Igen, meg kell tanulni az elengedést. Addig nem tudsz továbblépni. Nem azzal kell törődnöd, hogy ő érett-e egy párkapcsolatra, vagy sem, az az ő dolga, sorsa, hanem azzal, hogy TE érett vagy-e rá. Ameddig nem zártad le az előzőt, csak cseberből vederbe. :(
Nézz szembe magaddal, legyél tárgyilagos. Döntsed el, hogy mit szeretnél. továbblépni, vagy szenvedni, esetleg újrapróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!