Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, hogy elfelejtsem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy elfelejtsem?

Figyelt kérdés
Ez az egész úgy volt, hogy tavaly jártam egy fiúval, 3 hónapot. De szakítottunk mert bekavartak. És úgy eltelt 1 év és összejöttünk megint szakítottunk a lány miatt. De Facebook a srác olyanokat írogat a képem alá , hogy " Gyönyörű vagy szép vagy♥♥" És akkor rám ír , hogy ő nem utál se semmi de én megint megszeretem meg minden . És nehez felejtem el... Mit csináljaak?(:

2012. ápr. 24. 16:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2012. ápr. 24. 16:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Küldd el melegebb éghajlatra. Szórakozzon mással.
2012. ápr. 24. 16:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Magyarul hülyít, te meg hagyod. Ennyi. Amíg ezt nem fogod fel, addig szórakozik veled, amíg akar. Ha valakit szeretsz, attól nem szakítanak el a körülmények (pláne nem három hónap alatt). Ez nem volt komoly, sajnálom. Lépj tovább, ezer másik srác van a világon!
2012. ápr. 24. 16:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Barátnőm is így volt ezzel. Igazából mondhat neked akárki akármit mert mivel te azt hiszed hogy szereted csak azt hallod meg amit meg akarsz hallani. Azután barátnőm talált magának egy jobbat aki boldoggá teszi és nem szórakozik vele úgy mint veled ez az egyed. Nézelődj és foglalkozz a barátaiddal, és ne hagyd, hogy szomorú legyél miatta. Csak ezt tudom tanácsolni amit talán meg is fogadsz!(:
2012. ápr. 24. 16:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszöönöm mindenkinek! És aki utoljára írt! Megfogadoom!! És köszöönöm!!
2012. ápr. 25. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!