Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, hogy elfelejtse...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy elfelejtsem végre?

Figyelt kérdés
sziasztok.van egy majd 8 éves kapcsolatom.ez a kapcsolat már nem megy pár honapja...a multkor rajtakaptam a pasimat hogy lemond,letagadja hogy szeret meg ilyenek..mikor számon kértem probálta magát kimagyarázni,de én nem hiszek neki...furcsának találom már pár honapja....most szétmentunk de könyörög...én nagyon szeretem de már nem az igazi és állandoan ha hiv vagy ir akkor megsajnáom...mit csináljak hogy elfelejtsem ha minden nap látom :( nagyon szeretem öt de már nem megy az egész :(
2012. ápr. 15. 19:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Miért nem megy szerinted?Jobb lenne külön teljesen?
2012. ápr. 15. 19:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Keress egy még jóképűbb pasit!
2012. ápr. 15. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!