Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfelejtsem? Hogyan? Mit tegyek?
16 éves lány vagyok. 3 éve kezdődött az egész, amikor már egy éve közös elfoglaltsában vettem részt. Egy éve ismertem onnan egy fiút és éppen tábor volt amikor beleszerettem. Kiléptem onnan, és továbbtanuláskot ugyanabba a suliba mentünk, de mára már azt sem tudja, hogy létezem, hiszem nem merem leszólítani. Ráadásul van egy két hetea kapcsolatom egy idősebb fiúval, akiről kiderült hogy velem akarja pótolni a volt barátnőjét. Nekem csak tetszik, szerelmes neem vagyok, és jól esett, hogy valaki szeret. De komolyan. De nem tudom mit tegyek. Annyira nem érzem jól magam vele, ráadásul mérhetetlenül bunkó.
Van még egy velem egyidős fiúbarátom is, akit nem rég, 2 hónapja ismerem. De ő ilyen hihetetlen jó lelki társ, és ezt mindenki tudja. Olyan támaszt képes adni, amilyen senki más és nagyon hihetetlenül látja át a problémákat. Néha ijesztő mire képes, és ami nagyon jólesik, hogy a szivén viseli ezt a bajomat. Hiába mondom ne foglalkozzon vele, nem tágít. De kezdi feladni a dolgot(neki még súlyosabb problèmái vannak) és ez annyira rossz. Azt mondja nyert ügyem lenne hogyha mernék vele beszelélni(ismeri) akkor lenne esélyem. De akárki akármit mond, nem tudom sem feledni, sem lépni. Mit tegyek? Mire van szükségem?
1. szakíts a bunkó pasiddal, akit nem is szeretsz, mielőtt kihasznál
2. a lelkitársad - aki esélyes, hogy beléd van zúgva - hozzon össze álmaid pasijával egy közös ebédet/bulit, ha már ismeri, neki semmibe nem kerül, és megoldja a te problémádat is
(ha azt mondja, nem akar bemutatni, tuti hogy odavan érted)
3. ne legyél nyuszi a sráccal, merj dumálni és fogd meg
4. éljetek boldogan, amíg meg nem haltok ;)
és amúgy 16 évesen nem aludni kéne fél kettőkor?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!