Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véleményet szerint mit tegyek, hogy elfelejtsem?
Szerintem az sokat jelez, hogy kiakadsz. Valamit elnyomsz, pl. nem néztél szembe azzal, hogy szakítottatok, már nem szeret, te sem őt. Ez nem gyakorlati tanács, de szerintem fontos, hogy tudatosan foglalkozz pár napot a kérdéssel.
Akár szétvered a falat, vagy bőgsz 4 órát, de megkönnyebbülsz. Szerintem ez középtávon működik. Bár nyilván embere válogatja.
Elfelejteni valakit, akit nagyon szerettünk szinte lehetetlen, de idővel majd sikerül, ha az új párod át tudja venni a helyét. Viszont ez nem úgy működik, hogy összeállsz valakivel és annyi. Oda is kell a szikra, kell, hogy érezzétek a tüzet egymás között, kell, hogy szerelmesek legyetek egymásba.
Ha ezek ilyen mélyen nincsenek meg, akkor addig nem is fogod elfelejteni az előzőt!
Egy másik dolog: Én soha nem élnék távol a szerelmemtől! Nem bírnék ki egy napot anélkül, hogy ne ölelhessem meg!
Kicsit adj többet a párkapcsolatnak és kevesebbet a munkának, vagy ha ez nem megoldható, akkor nem valószínű, hogy lesz normális párkapcsolatod, hisz az ilyen szintű szeretethez az kell, hogy két ember együtt éljen. Szerethetik egymást távolról is, de az már nem ugyanolyan.
Az csak olyan, mintha az anyámat szeretném és ez nem megoldás semmire.
De, ha kint dolgozol, akkor miért nem vitted ki őt? Sokkal jobb dolgotok lenne, mint itthon!
Szóval, amíg nem szeretsz valakit úgy, hogy meghalni is képes lennél érte, akkor nem fogod elfelejteni egyhamar.
De az biztos, hogy idővel múlni fog a dolog. Lehet, hogy évek telnek majd el!
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!