Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Veletek volt ilyen? (lányok véleményét várom) 20L

Figyelt kérdés
4 hónapja van pasim de nem érzem úgy mintha szeretne nagyon ritka mikor kimutatja az érzéseit és ez nagyon rossz :( 1 évvel ezelőtt lett vége egy 4 éves kapcsolatnak és kezd hiányozni az exem de barátnője van kb.9 hónapja és nemsokára eljegyzés is lesz
2011. nov. 23. 18:46
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
nekűnk is épp 1 éve lett volna eljegyzés ha nem szakítok vele
2011. nov. 23. 18:48
 2/11 anonim válasza:

nekem is volt ilyen, de meg kel beszélni a dolgokot!!

mi 9 hónapja vagyunk együtt és minden rendben köztünk vannak veszekedések e miatt h nem érzem mintha szeretne, de megbeszéljük a dolgokat!!!

ti is beszéljétek meg :)

2011. nov. 23. 18:52
 3/11 anonim ***** válasza:

ez az én alapelvem:

ha nem érzed úgy, NINCS IS ÚGY.

akármilyen ilyen kis apróságot észlelsz, ami arra adhat okot h nem szeret, az sosem hazudik.hidd el, ha tényleg szeretne, minden percben éreznéd azt h szeret és ki is mutatná.

2011. nov. 23. 18:54
 4/11 A kérdező kommentje:
így kellenne lennie,de ő mindig csak azt modja hogy a tettekkel bizonyítja hogy szeret,csak hogy még ezt se vettem észre,vasárnap taliztunk utoljára azóta nem is keres és én se fogok neki mert én nem futok utána
2011. nov. 23. 19:01
 5/11 A kérdező kommentje:
és az exemnek írjam meg hogy hiányzik?
2011. nov. 23. 19:04
 6/11 anonim ***** válasza:

hát pl nekem a barátom, minden egyes nap ír legalább egy sms-t de inkább többet.mivel nem tudunk nagyon sokat találkozni, heti egy kb:Sés sosem volt még h nem éreztem vna h nem vagyok fontos neki.

szal sztem mondd meg a srácnak h elhanyagolva érzed magad.de kerek perec.erre tuti lépni fog.

az exed meg ha ennyire hiányzik, próbáld meg felkeresni, de ha komolyabb a dolog tőle ne számíts úgy nagyon semmire.

2011. nov. 23. 19:11
 7/11 A kérdező kommentje:
nem akarom hogy miattam menjenek szét de szerintem nagyon korrai nekik az eljegyzés főleg 9 hónap után és nagyon sokszor szakítottak is bár modjuk az exem mindig ahhoz megy vissza aki vissza is fogadja de nekűnk csak 3.5 év után jött szóba az eljegyzés
2011. nov. 23. 19:18
 8/11 anonim ***** válasza:
hmmm.
2011. nov. 23. 19:24
 9/11 anonim ***** válasza:
de sajnos rájöttem h ez nagyon nem így van.
2011. nov. 23. 19:34
 10/11 anonim ***** válasza:
hoppá..csak annyit akartam írni, h ez az "ahhoz megy vissza, aki visszafogadja"..lehet h ezis átgondolandó, mert így nekem nem biztos h kéne a fiú. azért ha nagyon akarod egy próbát megér.lehet korai az eljegyzés és lehet te kellesz neki..
2011. nov. 23. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!