Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha egy 13 éves egy 18 évessel jár? :DDDDD
Sziasztok Kérdezőnek írnám..! szeretném mindenki figyelmesen végig olvasná és ha lehet ne írjon túl sok kritikát..
Na szóval.. én Szept. 28.-án ismertem meg a lányt kiről szó lesz.! nekem holtig állította hogy ő 14-15éves! én bele mentem a kapcsolatba.. bízván hogy ő tényleg annyi éves!
megbíztam benne! október 29.-én mikor szülinapom(18dik) volt kaptam ezt tőle "ajándékba" hogy szeretkezünk.. belementem hisz tudtam hogy 14elmúlt nem lesz semmi gond védekeztünk közel fél óráig csináltuk majd wc-ben befejeztem a dolgot.. majd megvizsgáltam az óvszert nem volt lyukas!
de most viszont szülinapján kiderült hogy ő csak 13 éves!
és én ezt nem tudtam! már eltelt pár hónap és többet nem voltunk együtt! megcsalt 3szor mit megbocsájtottam neki hisz nem vagyok olyan fiú ki kidob bárkit is.. helyre próbáltam hozni a kapcsolatot... de 3dik megcsalásnál viszont sexuális kapcsolat is volt köztük a szüleivel feltételezzük hogy terhes.. ezért orvoshoz fordulunk vele! és igen van igaz szerelem és igen át lehet verni egy fiút ilyennel hiába idősebb !
ha terhes jelen kell lennem "ha lehetséges orvos szemszőgéből elvileg lehetséges" dns teszt.. ha tőlem terhes ami lehetetlen akkor engem való színű lecsuknak! de mivel szülei tudták hogy együtt voltunk és azt is engedték hogy találkozzunk nap mint nap nem lehet bele gondom mert nem történt se erőszak se más egyéb!
Arra kérek minden fiút.. hogy kérjétek el nyugodtan a személy igazolványát és nézzétek meg hány éves..a barátnőtők mielőtt lefekszel vele..
Viszont bárki bármit állíthat .! de akkor is ha valaki szeret valakit és becsapja akkor nincs miről szó... Most jelenleg reménykedek benne hogy megúszom egy ENNYJE benyjével! jelenleg olyan állapotba kerültem egész dolog miadt.. hogy egész nyugodtan tönkre ment az életem lefekszek a sínre és kész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!