Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen bűntetést kapna egy 25 éves fiú, aki 14 évessel kavar?
Figyelt kérdés
2012. febr. 18. 21:15
1/31 A kérdező kommentje:
Bocsi, az Bünetetés akart lenni, rövid Ű-vel :)
2012. febr. 18. 21:16
2/31 anonim válasza:
az apja tuti leszedné a fejét a srácnak:) de amúgy úgy tudom, hogy jogilag nem büntetett
te vagy az?
ha igen magyarázd el nekem, mit akar egy 25 éves férfi egy 14 éves kislánytól?
nem bántásként de tényleg fiatal még nagyon a 14 éves..
3/31 A kérdező kommentje:
Dehogy! : ) Csak elgondolkoztam, nem vagyok ilyen helyzetben! :))
2012. febr. 18. 21:21
4/31 anonim válasza:
Semmit, hisz ár büntetlenül szexelhetnek is, ennek ellenére én félnék az apa, báty, stb. reakciójától. Mellesleg egy 25 éves majdnem ffi hogy nézhet már majdnem nőként egy kislányra?
5/31 anonim válasza:
Semmit, csak a gyerek apjával lennének kellemetlen pillanatai...
6/31 anonim válasza:
Hát én óva intenélek!!!Testiség kizárva mert azért még börtönbe is kerülhetsz!!(jogosan)!!Szerintem egy 25 éves fiú/férfi ne foglalkozzon kislányokkal semmilyen formában.Tessék a magad korosztálya felé keresgetni!Egy anya!
7/31 A kérdező kommentje:
Hát ez így van! Bár nem lehet tudni, pl: a mai 14 évesek, sokszor úgy néznek ki mint valami 18 éves bomba nő... :) Hálisten én nem :)
2012. febr. 18. 21:22
8/31 anonim válasza:
25 évesnek 16-tól lenne legális. Szóval lehet szappant szedni...
9/31 anonim válasza:
A 14 éves még kiskorúnak számít!!!!
10/31 anonim válasza:
hát ami azt illeti kaphatsz érte... mindjárt megkeresem a táblázatot amit multkor találtam hogy minek számitana
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!