Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen bűntetést kapna egy 25 éves fiú, aki 14 évessel
kavar?
(utolsónak szólt, nem a Kérdezőnek)
2012. febr. 18. 21:49
"mivel a lány 18 alatti a fiú meg nem, és a korkülönbség is bőven több mint 3 év, ami ha jól tudom még megengedett, így pedofíliának számít, ha szex is van a kavarásban."
Ilyen hülyeségeket honnan szedtek?
14 éves kor felett bárki dughat bárkivel.
Apám ügyvéd.
2012. febr. 18. 21:49
Ha ez a 25 éves becserkész egy 14 évest akkor ő szexuális ragadózó, ha a 14 éves hagyja magát becserkészni akkor lehet hogy ő is szexuális ragadozó csak még kicsi, vagy szexuális "áldozat" de az a baj hogy mindkettejüknek bejön ez a szerep amit választottak...
2012. febr. 18. 21:52
Amint betölti a gyerek a 14. életévét, nemtől függetlenül, büntetlenül d.ghat bárkivel.
2012. febr. 18. 21:54
25/31 A kérdező kommentje:
: ) Köszönöm a válaszokat : )
Amúgy arra, hogy mitől más ha egy 20 és egy 31 éves jön össze, szerintem annyi a reális magyarázata, hogy pl: Nem mindegy, hogy egy 12 éves kislány egy 22 évessel, vagy egy 22 éves lány egy 32 évessel, mert ugyebár a férfi lehet épp olyan aki 24-25 évesnek néz ki, viszont már a lány sem számít kiskorunak, viszont nem mindegy, hogy egy 22 éves kitudja milyen őrült fazon, megront egy 12 éves igencsak kislányt : ) 14 évesen is úgymondd még 'kislány' hiába gondolkozik okosan, és érett meg agyilag, akkor is szerintem : )
26/31 A kérdező kommentje:
Na akkor ezek szerint 14. életévét betöltötte, akkor már szabadon szexelhez : D : ) Mivel mindenki mást ír, így nem igazán lehet rajt kiagozodni : ) De azért köszönöm a válaszokat
27/31 A kérdező kommentje:
de én nem arról beszéltem hogy azért jön össze egy 14 évessel mert perverz vagy ragadozik ez már más tészta,hanem azért mert tényleg van köztük valami. Az hogy 12 évessel jönne össze egy nála jóval idősebb ember az már nekem is furcsa mert a 12 éves még tényleg nagyon éretlen, de a 14 éves már nem annyira. Az én legjobb barátnőm 14 évesen jött össze a párjával aki akkor 23 volt és a mai napig együtt vannak( immár 8 éve, boldogan)ezért nem értettem hogy mi különbség lenne ha a lány idősebb lenne.
2012. febr. 18. 22:08
A testileg kiskorúval plusz azért vitatkoznék a 14 éves korról mert a természet nem hiába teszi ivaréretté az embert 14 évesen, a jogot és a szabályokat csak az emberek hozzák. És mielőtt leszólnátok , nem , nem tartanám helyesnek ha már 14 évesen gyereke lenne valakinek mert tény hogy fejben egyáltalán nem érett, de a test már az rá.
2012. febr. 18. 22:12
Gyerekek, túl sok amcsi filmet néztek. A beleegyezési korhatár Magyarországon még mindig 14 év. Ha valaki azt betöltötte, akkor a partnernek semmiféle büntetés nem jár (persze normál esetben, nem erőszakról beszélek, mert ugyebár azt minden esetben büntetik).
2012. febr. 18. 22:15
Kapcsolódó kérdések: