Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen bűntetést kapna egy 25 éves fiú, aki 14 évessel kavar?
Figyelt kérdés
2012. febr. 18. 21:15
11/31 A kérdező kommentje:
: D Igen az apai reakció : D : ) Csak mert mintha valahol,már olvastam volna, hogy 16 év alatt még nem kavarhat akárkivel.
2012. febr. 18. 21:23
12/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat, én is úgy tudtam, hogy 16 alatt bizony a törvény igencsak bünteti : ) Ha már elmúlt 18 : )
2012. febr. 18. 21:24
13/31 anonim válasza:
[link] tessék itt egy táblázat ez szerint ha még nem töltötte a 15öt megrontásnak számít. ha 14 fölött van azaz 15 már meg van akkor már nem büntetik.
14/31 A kérdező kommentje:
Én azt hittem 16 : )
2012. febr. 18. 21:28
15/31 anonim válasza:
nulli facilius quam malo invensien parem egy régi latin mondás a xar ember az akire a legkonyebben találsz valakit es a 25 eves kavat egy 14 evessel akkor az egy xar ember nulli facilius quam malo invensien parem:))
16/31 anonim válasza:
mivel a lány 18 alatti a fiú meg nem, és a korkülönbség is bőven több mint 3 év, ami ha jól tudom még megengedett, így pedofíliának számít, ha szex is van a kavarásban. egyébként szerintem semmi jogi következménye nem lenne, max a lány apja kapná el a fiú mogyoróit.
egyébként mikor mi voltunk 14 évesek, az egyik osztálytársam (akinek a ballagási fotójára több ismerősöm hitte hogy érettségis tablókép), 22 éves sráccal jött össze, és azt hiszem 3 évig együtt is voltak. van ilyen.
17/31 A kérdező kommentje:
: ) Köszi aki válaszolt : )
2012. febr. 18. 21:30
18/31 A kérdező kommentje:
Utolsó: Igen-igen van ilyen, épp ezért kérdeztem : ) Megoszlanak a vélemények, van aki szerint a törvény nem tesz semmit, van aki szerint büntető jogilag, megbüntethető, annyi biztos, hogyha egy 18 év feletti lefekszik egy 13 évessel azt akár 5 évre becsukhatják
2012. febr. 18. 21:31
19/31 anonim válasza:
sose értetem azt hogy 14 évesen nem jöhet össze mondjuk egy 25 évessel,(jó mondjuk tényleg fura) az mitől más ha a 14 éves később 20 lesz a párja meg 31 és akkor jönnek össze?
20/31 anonim válasza:
Tényleg nem tiszta neked, hogy mitől más, ha egy jogilag-testileg-lelkileg kiskorú jön össze egy érett (ez nem feltétlenül agyi..) emberrel, mint ha két felnőtt jön össze?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!