Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha egy 13 éves egy 18 évessel jár? :DDDDD
nos. én is 13 vagyok. és tudod mi a gáz? hogy már a kérdésedben is ":DDDDD" egy ba$zott hosszú szmájli volt. aztán az, hogy csak annyit írsz, hogy ":P". inkább ne írj semmit! aztán az, hogy egy normális mondat után odateszel egy "XD'-t. ez haggyán, de rángásod miatt nem egy "d"-t teszel, hanem tizenegyet. meg a "=)"; ez is gáz.
na de ezt kitárgyaltam. kérdésedre visszatérve:
igen, vérciki. én elbújék szégyenembe. kérlek, kedves Kérdező, mondj 1 okot, amiért az a fiú járni szeretne veled! csak egyet!
ja, és persze, hogy megpróbál megdugni. erre megy ki.
amennyiben fiú vagy, szégyelném a barátnőmet, mert aki 5 évvel fiatalabb fiúval kezd ki, az tényleg egy... IQ harcos. és a kurvä hosszú/sok szmájli rád is vonatkozik. + le is buz.izlak, a "=)" miatt! :D
istenem... és engem is általánosítanak...
csak nem érettebb vagy a korosztályodnál?
:DDDDDDDDDDDDDDDDD :PPPPPPPPP XDDDDDDDDDDDD =)))))))))))))))))
am meg tuti h le akar fektetni... mert am szted kedves kérdező, 18 éves korában a kezedet akarja fogdosni meg puszilgatni, v mi -.-?
gondolj már bele picit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!