Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MOST AKKOR MI VAN?
első olvasásra... hát izé. szerintem hülyít. mármint nem csak téged. hanem egy másik csajt is. ezért törli ki a hozzászólásaidat, meeg ezért nem kommentel a nyálas kiírásaidra.
/SZERINTEM/
jóéjtsms... bzmg.
A mai fiatalok nem tudnak teret adni a másiknak?
ez egy hüly.e f@sz, te meg vagy olyan h.lye, hogy foglalkozol vele!!
keress normálisat és nőjj fel!
hány évesek vagytok, 14?!
A "jó éjt" sms-ekre" én sem szoktam válaszolni, meg úgy általában semmilyenre, csak ha kérdés van benne. Szóval ez lényegtelen (az én szempontomból).
A fiúk általában nem érzékenykedős típusok, lehet azért nem reagál az irkálásaidra. Úgy gondolja, hogy az ő képei alatt ne legyenek nyálas hozzászólások, de mivel te lány vagy, a tiéd alatt lehetnek...
De persze az is megeshet, amit előttem írtak, hogy csak hülyít téged.
Szerintem érdemes lenne tovább faggatnod, hiába tagadja, őszintén megbeszélni az egészet, és ne add fel, mert akkor nem derül ki az ügy. ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!