Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tovább, ha egy 35 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább, ha egy 35 éves férfi nem akar/tud elköteleződni? Tanácsokat kérnék olyanoktól, akik voltak már hasonló helyzetben.

Figyelt kérdés

Fél éve kezdtünk ismerkedni, majd egyre közelebb kerültünk egymáshoz, de nem került kimondásra, hogy mi is van közöttünk, szinte heti rendszerességgel találkozunk, napokat töltök nála illetve ő nálam, voltunk már együtt utazni is, és van is tervben a közeljövőben is pár. Ha ott vagyok mindig kér, hogy még maradjak tovább, egy hete felvetette, hogy majd oda is költözhetnék ha szeretnék. Viszont amikor egy hónappal ezelőtt rákérdeztem, hogy mi is van közöttünk, azt mondta, nem tud most párkapcsolatban lenni, és fél tőle, hogy én többet érzek mint ő irántam, és nem szeretne fájdalmat okozni, sem megjátszani magát, úgy érzi nem áll készen, nem miattam, hanem senkivel, 5 éve nincs senkije, előtte hatalamasat csalódott, és fel is adta a párkeresést egy életre, pedig családot szeretett volna mindig is. Sosem volt normális kapcsolata, azt mondta, hogy szokatlan neki, hogy ennyire normális a kettőnk közötti viszony, nevezzük is akárminek, hogy tudunk őszintén beszélni egymással, meghallgatjuk és támogatjuk egymást, hogy nem játszmázásról és manipulálásról szól. Tehát egyrészről a szavaival mintha elzárkózna tőlem, és attól hogy kapcsolatban legyünk, de folyamatosan keresi a társaságomat, mindenben támogatni és segíteni szeretne anélkül, hogy kérném, és nem csak ígér, meg is teszi. Gondoskodik. Én beleszerettem, amiről tud is, mert beszéltünk róla, azt mondta egyelőre viszonozni nem tudja, de nem szeretne elveszíteni, később lehet hogy ő is tudná viszonozni, de nem szeretne addig sem hitegetni engem. Nem tudom mitévő legyek ebben a szituban. Minden működik közöttünk, csak annyi hiányozik, hogy belássa, hogy már párkapcsolatban vagyunk igazából. Én tényleg eltudnám képzelni vele az életem, annyira sok bennünk a közös, én is szeretnék családot, hasonló elképzelésünk van a jövőre nézve is. Közös az érdeklődésünk. De valahogy azt érzem, hogy lehet nem vagyok neki elég, lehetséges hogy emiatt nem akar elköteleződni? Valami még jobbra vár? Szeretném reálisan látni a helyzetet, de már kezdek beleőrülni, mert ha az eszemre hallgatnék megszakítanám a kapcsolatot, de ha a megérzéseimre hallgatok, akkor kitartanék amíg tudok, mert lehet, hogy egy életre szóló kapcsolat lehetne belőle. Mit gondoltok? Annyira ellentmondásos nekem amit mond és amit tesz, és én a szavakban már sokat csalódtam, ezért a tetteknek és a megérzéseknek tulajdonítok nagyobb jelentőséget. Érdekelne a ti tapasztalataitok, voltatok e már hasonló helyzetben, mi lett belőle.

Köszi előre is a segítségeteket

ma 10:17
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
79%

De ha tetszel egy pasinak és el tudja képzelni első szimpátia alapján, hogy kapcsolat legyen ebből, annak maximálisan lehet ezt érezni a hozzáállásán. Érdeklődő, gyakran akar látni, le akar nyűgözni, alkalmazkodó stb. Aki ilyen “hát, majd meglátjuk, mi lesz” módon áll hozzá, abból nem is lesz soha semmi.

ma 13:14
 42/45 anonim ***** válasza:
65%

Itt nem arról van szó, hogy nem tudja mit akar a csávó. Nagyon is jól tudja, hogy mi a célja:

szexelni és mellé "barátkozni", ergó kúrópajti a kérdező és ennyi. Soha nem állt szándékában összejönni vele és soha nem volt hozzá meg nem is lesz őszinte! Ha őszinte, megbízható ember lenne akkor már a legelején szólt volna, hogy "érzelmileg elszigetelt", hogy maximum szexkapcsolatot akar. Látta a kérdezőn, hogy milyen hiszékeny és buta tyúk szóval egy mukkot se szólt, valamint lássuk be, hogy a kérdező felelőtlen, komolytalan szintén. Már rég ki kellett volna mondani, hogy együtt vannak és mennyire szerelmesek egymásba. 6 hónap után SENKI NEM SZERET BELE A MÁSIKBA!

A kérdezővel azt csinál amit akar és nem is csodálom, hogy eddig se tudott beleszeretni hiszen a kérdezőnek nincs önérzete, nem tiszteli saját magát. Még azt sem tudja, hogy a szavaknak és a tetteknek egybe kell vágnia 100%!

Határtalanul butuska tehát nem meglepő, hogy csak szexre jó kúrópajtiként!

ma 13:22
 43/45 anonim ***** válasza:
100%
Még javában a full rózsaszín ködös időszakban kéne lennetek félév után, abszolut érezned kéne, hogy a csávó oda-vissza van érted, ehelyett ilyen hülye dumával hagyod, hogy etessen, jobb, ha tudod, csak a szex miatt van melletted.
ma 13:31
 44/45 anonim ***** válasza:

"De valahogy azt érzem, hogy lehet nem vagyok neki elég, lehetséges hogy emiatt nem akar elköteleződni?"

VERSUS:

"ha a megérzéseimre hallgatok, akkor kitartanék amíg tudok, mert lehet, hogy egy életre szóló kapcsolat lehetne belőle."

Szerintem te magad se tudod, hogy mit akarsz és mit beszélsz össze-vissza. Esküszöm összepasszoltok. XD

A megérzéseid már az ismerkedés eleje óta tudatják veled, hogy nem vesz téged komolyan és te akarod magad becsapni, hogy tévedsz. Egy önsorsrontó lábtörlő vagy. Saját magadnak se akarsz hinni mert az egód neked fontosabb, aka feldobd azzal, hogy végre egy pár legyetek mint elfogadod miszerint egy lyuk vagy neki. Természetesen telet-havat belekombinál, hogy kezelgethessen tovább és tőled nagyobb bohócot nehezen találna szóval megtart amíg nem jön más képbe akivel párkapcsolatban lehetne. Tökéletes lelkiszemétláda is vagy, társalogni is megfelelsz ha pont magányos, de mást nem akar tőled ugyanis nem szeret téged és kevés vagy számára a barátnő pozícióra. Azt én se értem hogyan lehet 5 hónap elteltével érdeklődni amikor korábban ki kellett volna jelenteni, hogy hivatalosan is párt alkottok, azt meg pláne nem értem, hogy mit keressel még mellette, amikor kihasznál kénye-kedve alapján. Komolyan fontosabb a tudata annak, hogy egy pár vagytok, mint te? Életre szóló kapcsolat köztetek nem lesz, de mégha lenne is ő téged sosemfog szeretni. Jó lenne úgy élni, vagy mi? ^^

ma 14:54
 45/45 anonim ***** válasza:

Én 41 évesen sem akarok elköteleződni. Nem bírom elviselni amikor korlátok közé akar valaki szorítani. Pl csak vele töltsétek az időmet és ne beszéljek és ne találkozzak másokkal..

Minden kapcsolatokban ezek jöttek elő, plusz a pénz, teremtsd elő a pénzt mindenre mert te vagy a férfi stb..

És én sem tudtam túllépni a szerelmi csalódásomon mivel nekem ő volt az igazi. Én nem tudok olyan lenni mint a nők, hogy szakítok a Sanyival, de egy hónap múlva már posztolok az új pasival, hogy milyen boldog vagyok. Ez nekem borzasztóan felszínes..

Ebből látszik, hogy akibe Én szerelmes voltam abba tényleg az voltam mert ő benne van meg az ami nekem kell.

ma 14:57
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!