Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mindig elmúlik a szikra vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig elmúlik a szikra vagy az örökre megmarad?

Figyelt kérdés

Azokra a kapcsolatokra gondolok, ahol sosem lehettek egymáséi a felek, mert rossz időben találkoztak. (Pl. mindketten és/vagy az egyikük párkapcsolatban volt stb.)

Az ember ugye mindig változik, túl lesz több szakításon, kapcsolaton, csalódáson, de ha van egy valaki, aki egyszer valaha igazán megfogta őt, de nem lehetett az övé, akkor képes túl lenni rajta vagy valahol, belül mindig megmarad a kémia és mindig ott lesz közöttük vagy ez képes egyszer teljesen elmúlni?

jan. 28. 19:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Valójában igazad van. Valószínű az emlékeket szereted majd nem azt az embert. Köszi:)
jan. 28. 22:02
 12/17 anonim ***** válasza:
43%
Leírhatod privátban, ugyanebben vagyok
jan. 28. 22:25
 13/17 anonim ***** válasza:
69%
10 es vagyok. Viszont ha valakinek gyakran a gondolataiba kerül a másik az azt is jelentheti hogy valóban kedvelted csak éppen nem volt meg a környezet hogy kettesben legyen az a kettő fél úgy , hogy más nem zavarja őket. Azért kevésbe ég az ember tudatába olyan semmit sem jelentet. Rá kell írni megkérdezni mi van vele .
jan. 28. 22:25
 14/17 anonim ***** válasza:
80%

Egy ilyen "kapcsolatban" volt eddig részem, ahol mindketten vágytunk egymásra mégsem tudott beteljesedni.

Rettentő hosszú sztori, hogy miért alakult így és, hogy mik történtek az évek alatt, lényegtelen.

Akkor ő a párjával maradt, én is.

Egy idő után szakítottam és lett új szerelmem.

Évek teltek el, de a mai napig ha véletlenül találkozunk görcsbe rándul a gyomrom és pontosan tudom, hogy ő is ezt érzi.

Az ilyen kölcsönös, beteljesületlen dolgok nehezen múlnak el teljesen.

jan. 29. 07:35
 15/17 A kérdező kommentje:
#14 pont ezért kérdeztem, mert én is ugyanígy vagyok és szeretném tudni, hogy mindig így lesz, vagy változhat valaha.
jan. 29. 12:29
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Elmúlik, igen, de a jó érzés és a szomorúság is megmarad, visszaidézhető szerintem. Nagyon erős emlék lesz, az életem meghatározó része.

Kérdező, jó válaszokat kaptál nagyon.

jan. 31. 18:53
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyik legelső kapcsolatom illatára még most is emlékszem. Fel tudom idézni a szája formáját, az illatát, azt, hogy milyen volt vele csókolózni. Pedig minimum 15 éve volt már...

A többiek nem hagytak ilyen mély nyomot bennem. Tehát szerintem a szikra megmarad, ha az tényleg szikra volt.

Esetleg beszéljétek meg egymással!

jan. 31. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!