Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanál vagy nem még?
Figyelt kérdés
Teszem azt van egy kapcsolatod nem minden működik viszont a párod nem akar gyereket,de most még te sem. Maradnál még vele?tegnapelőtt 10:29
11/24 anonim válasza:
Én a helyedben inkább olyat keresnék, akivel közös célok vannak.
12/24 A kérdező kommentje:
Ezen kivul rengeteg a kozos cel,eddig nem ereztem valakivel ennyire passzolnek
tegnapelőtt 11:54
13/24 anonim válasza:
12
A gyerek téma szerintem olyan dolog, ami minden mást felülír...
14/24 anonim válasza:
"Ezen kivul rengeteg a kozos cel,eddig nem ereztem valakivel ennyire passzolnek"
És nem érzed úgy, hogy épp emiatt lesz még nehezebb elhagynod X év múlva, amikor még jobban szereted, még jobban kötődsz hozzá érzelmileg és a közös múltatok, közös élményeitek miatt, de egy olyan alapvető kérdésben nem egyezik a jövőképetek, mint a gyerekvállalás, amiben nincsen kompromisszumos megoldás?
Te amúgy kb. hány évesen szerenél gyereket/gyerkeket, és hányat?
15/24 A kérdező kommentje:
Ezt nem tudom,őszintén fogalmam sincs hány évesen akarok. Most biztos hogy még nem
tegnapelőtt 12:05
16/24 anonim válasza:
Egyetértek abban, hogy minél tovább vársz, annál rosszabb lesz mindkettőtöknek.
17/24 anonim válasza:
15
És abban biztos vagy, hogy akarsz gyereket vagy gyerekeket?
18/24 A kérdező kommentje:
Most ugy latom hogy majd igen,de hogy mikor tenyleg nem tudom. Most biztos azt erzem nem allok ra keszen.
tegnapelőtt 13:02
19/24 anonim válasza:
Ha ő nem akar 29 evesen akkor nem fog akarni kesobb se mar..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!