Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetértesz? Egy nő akkor van párkapcsolatban, amikor csak szeretne?
Hülye ötös :D
185+ cm: nem, mert én alacsony vagyok, egy 168 centis férfi is magasabb nálam és nekem ez már megfelelő magasság.
max 85 kg: hány centihez? De ja én nem szeretem ha valaki kövér. Legyen átlagos testalkatú.
diplomás: nekem sincs, én sem várom el.
havi 1M fizus: ilyen nagyon ritka az én korosztályomban, nem várom el
NAGY farkú: miért, hogy fájjon?
35 alatti: igen, mivel én 29 vagyok
nem elvált, nem gyerekes, nem hiteles, nem cigis/drogos: mind pipa, ezek nem nagy elvárások.
hűséges: ez alap, vagy szerinted nem?
BUDAPESTI: igen, mivel én is az vagyok
lakásos: hát ha nem hiteles akkor ezt kapásból kizárnám, hacsak nem alá tették, de akkor miért is csak évi egyszer keresi a szüleit? :D lehetetlen kb saját lakást venni Bp-n, úgyhogy nem várom el
kocsis: Budapesten minek autó?
szüleit évi 1X keresse: az se jó, ha ennyire rosszban vannak, de gondolom veled az volt eddig a baj, hogy otthon laksz 35 fölött és ebből vontad ezt le :D arany középút, ne legyen rosszban velük, de ne is legyen túl közel.
Nem.
Egy kolléganőm, aki amúgy vékony, jól nez ki, nem talál magának hapit. Negyvenes évei közepen jár, de saaaajnos van egy gyereke, aki miatt nem kell tartósan senkinek. 🤷 Most akkor mi van, kérdezhetnénk.
Abban az esetben, ha SEMMI további elvárás nincs, csakis az hogy legyen egy fennálló párkapcsolat, akkor igen, egyetértek.
Nyilván ha már vannak elvárások (pl minimális vonzalom, közös témák, ilyesmi alap dolgok) akkor már nem így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!