Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egyetértesz? Egy nő akkor van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetértesz? Egy nő akkor van párkapcsolatban, amikor csak szeretne?

Figyelt kérdés
Egy társkeresőn rengeteg megkeresést kapnak, annak nagy része normális hangnemben történik, így nagyon egyszerű a dolguk?

tegnap 19:09
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
65%

Nem értek egyet ezzel. Abszolut más a tapasztalatom. Egyébként egy nő ( és amúgy senki) sem ér semmit azzal, ha adott esetben sok megkeresést kap , még ha a hangnem normális is.

Nőként Attól még nem fogok mindegyik pasihoz vonzódni, és mindegyikkel passzolni a személyiség/ értékrend egyebek szempontjából, hogy bármikor bárkivel párkapcsolatba menjek bele aki jelentkezik.

Azzal lett kapcsolatom végül társkeresőről, (később össze is házasodtunk), akivel minden alapvető dolog működött köztünk aminek számomra egy normális kapcsolathoz működnie kell.

És ez nagyon ritka, hogy ilyen emberrel hoz össze az élet. Nem teremnek minden bokorban. Annak pedig nem látom értelmét, hogy olyannal erőltessem a dolgot, akivel nem passzolunk egymáshoz, és egy merő izzadtságszagú kínlódás, lemondás az egész " kapcsolat". Fiatalon párszor még megpróbáltam, de nem ment, beláttam hogy ez nem működik. Soha nem lennék boldog ilyen " kapcsolatban". Időpazarlás, és csak felesleges stressz.

tegnap 19:41
 12/24 anonim ***** válasza:
73%

Nem.

És nem csak a nők, hanem a férfiak sem akarnak bárkivel összejönni. És ezt jól is teszik.

tegnap 19:46
 13/24 anonim ***** válasza:
30%

40+ éves.

180 cm. alatti.

85+ kg.

Ezen a 3 dolgon, 100 férfiből 50 máris bukott a nőknél.

tegnap 19:53
 14/24 anonim ***** válasza:
78%
Nem. Voltam már úgy szingli, hogy egyébként vágytam kapcsolatra és szerettem volna, hogy legyen valakim. Nyilván nem akárkivel, és ez persze nehezítő tényező, de amúgy normál esetben egy férfi sem jön össze valakivel, csak mert nő, de ezt leszámítva semmilyen más területen nem illenek össze, nem tetszenek egymásnak, stb. Aztán persze jött valaki, akivel minden klappolt, de ez idő. Szóval nem, nem az van, hogy bármikor, akármi van is, mindig van legalább 10 olyan fickó, akikkel csak csettintenem kellene, és akkor lehetne értelmes kapcsolatom, mert ez max egy incel fantázia :D Egy párkapcsolat a PÁRról szól, így értelemszerűen KÉT emberen múlik, ehhez én kevés vagyok egymagam (csinos, fiatal, vékony, vicces, jófej, értelmes, normális, csak mérsékelten kattant, stb) nőként .
tegnap 20:06
 15/24 anonim ***** válasza:
82%
Most is szeretnék kapcsolatban lenni, de nincs olyan férfi, amilyenre vágyom. Nem csak tőlem függ, a kereslet-kínálat mindkét oldalának teljesülnie kell.
tegnap 20:09
 16/24 anonim ***** válasza:
79%
Ez max a szexre igaz,hogy arra bármikor találhatnak partnert,ha akarnak. Kapcsolathoz (már egy valódi normális párkapcsolathoz) már jóval több munka,idő,energia kell,mind2 nem részéről ,h összejöjjön. Persze ha valaki nagyon igénytelen,és jó neki az első jöttment, akkor le lehet akasztani valakit,de az olyan is lesz.
tegnap 20:42
 17/24 anonim ***** válasza:
82%
Na megjöttek a lepontozók, akik ezek szerint biztosan olyan igénytelenek, hogy akármilyen kinézetű/ természetű/ értékrendű jöttmenttel összeállnak, még ha nem is tetszik nekik, csakhogy végre legyen valakijük. Vagy mégsem így van? Akkor nem csak szánalmasak, de képmutatók is vagytok!
tegnap 20:58
 18/24 anonim ***** válasza:
18%
Ábszolúte így van: még egy használt nő is hamarabb talál magának egyedet, mint bárki más.
tegnap 21:31
 19/24 anonim ***** válasza:
92%
Meg a fittyfenét. Nem tudom, milyen mozit néztek, de baromira nehéz jó alapanyagot találni kapcsolathoz. És ez mindkét nemre igaz. Btw, akik azt képzelik, hogy a nőnek könnyebb ők megbuktak biológiából? A nők többnyire férfiakkal vannak kapcsolatban ergo nektek hogy jön ki matekisztánban az, hogy könnyebb? :D
tegnap 22:06
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindegy nekik, hogy kivel, akkor igen. Ha nem mindegy, akkor nagyon nehéz jót találni.
tegnap 23:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!