Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egyetértesz? Egy nő akkor van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetértesz? Egy nő akkor van párkapcsolatban, amikor csak szeretne?

Figyelt kérdés
Egy társkeresőn rengeteg megkeresést kapnak, annak nagy része normális hangnemben történik, így nagyon egyszerű a dolguk?

tegnap 19:09
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
75%
nem
tegnap 19:10
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Férfi vagyok. Sokat kell keresni egy nőnek is jó kapcsolatot rosszat lehet hogy könnyen és gyorsan talál viszont szexet, barátságot extrákkal vagy ki hogy nevezi nagyon könnyen talál egy nő.
tegnap 19:11
 3/21 anonim ***** válasza:
56%
Inkább fordítva van.
tegnap 19:12
 4/21 anonim ***** válasza:
97%
Na az ilyen kérdésekből látszik hogy egyes ferfiaknak bárki jó lenne kapcsolatnak. Fingod sincs mi a szerelem,a kompatibilitas,az egész. Hol lenne már könnyű ez bárkinek???
tegnap 19:14
 5/21 anonim ***** válasza:
17%

Ha csak átlagosan csinoska és ápolt, akkor már igen.

De ugye a nők elvárásai...

Legyen a pasi 185+ cm., max 85 kg., diplomás, havi 1M fizus, NAGY farkú, 35 alatti, nem elvált, nem gyerekes, nem hiteles, nem cigis/drogos, hűséges, BUDAPESTI, lakásos, kocsis, szüleit évi 1X keresse, ...

tegnap 19:17
 6/21 anonim ***** válasza:
71%
Nem.
tegnap 19:19
 7/21 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem könnyebb nekik.
tegnap 19:21
 8/21 anonim ***** válasza:
24%
A nőknek valamivel azért könnyebb, nem azt mondtam hogy könnyű hanem könnyebb a férfiakhoz képest.
tegnap 19:24
 9/21 anonim ***** válasza:
71%

#7&8

Heteroszexuális kapcsolatokról van szó vagyis férfiakkal vannak kapcsolatban és nem nőkkel. Szóval nem lehet könnyebb, se nehezebb. Egyforma.

tegnap 19:25
 10/21 anonim ***** válasza:
31%

#5: de szépen összeszedted :)

Nem tartom magam rossz választásnak (de extrán jónak sem) és mégis 5 kritériumon elvéreztem :D

tegnap 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!