Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha Ön intelligens párt keres, akkor mennyire vàrja el a
matematikában való jártasságot a leendő partnerétől?
Figyelt kérdés
- Trigonometrikus összefüggések a derékszögű háromszögben.
Szerintem a középiskolás matek még az alapműveltség része, az egyetemi viszont már nem annyira. Komplex számokkal, integrálszámítással pl. még nem találkoztam a való életben.
tegnap 21:53
12/28 anonim válasza:
Nem az hogy valaki naprakész legyen ezekből, az nem plusz pont. Viszont ha kap egy nehéz feladatot, és van is ideje felkészülni és utánanézni, meg tudja e oldani. Mert vannak akik soha semmilyen körülmények között nem tudnak belegondolni egy összetettebb feladatba úgy hogy meg is oldják. De aki képes rá, az leginkább a mateknál látszik, mert ott tényleg kellenek képességek ehhez. Nyilván a geometriában is. Valamiket bemagolni meg műveltnek lenni, ehhez nem kellenek olyan képességek amit én csodálok. Az összetett gondolkodás az viszont a mateknál nagyon látszik.
tegnap 21:57
13/28 anonim válasza:
Van olyan elmebeteg, akit ez érdekel? Még ha én a matematikának élnek és mondjuk ilyen szakon tanultam volna tovább az egyetemen akkor is csak az érdekelne hogy intelligens legyen a partnerem és nem az hogy értsen a matekhoz.
Azzal rengeteg embernek meggyűlik a baja
Én tudom magamról hogy okos vagyok(Azt minden okos tudja magáról) az érettségim szinte nulla tanulás mellett mindenből 5-ös lett, töriből 3-as, a matekom viszont kettes... (bár 3 pont kellett volna a hármashoz) meg is lepődtem
arra kevés embernek van beállítva az agya.
tegnap 22:06
14/28 anonim válasza:
Szeretem ha vágja a differenciálegyenleteket, kalkulust, integrálni deriválni feltétlen tudjon, ja és Fourier transzformació is jól jön néha, vagy egy kis mátrixos történet, vektorok, komplex tartomány ismerete, egy kis irányítástechnika se árt ha vágja a témát, rendszer stabilitás vizsgálat, átviteli függvény, állapottér egyenlet, szóval ez a beugró várom a jelentkezőket 🤣🤣🤣🤣
tegnap 22:09
15/28 anonim válasza:
Nem rossz a matek tudás. 1, a matek csíszolja az agyat, plusz a megoldóképességet fejleszti. Párommal mind a ketten emelt szintű matek érettségivel rendelkezünk, matek infó osztályba jártunk, plusz pénzügyesek vagyunk egyetemen, szóval a matek az megy. Legalább az Agymenőkben a poénokat értjük és egymással tudunk úgy kommunikálni, ahogy más emberrel nem tudnék. Látom, ahogy a barátnőim olyan párt találtak, akiknek még érettségijük sincs, hát én nem tudnék velük lenni. Nem értik, ha valami olyant mond az ember, mindent 2× kell nekik elmagyarázni, és egy minimális műveltség nem szorult beléjük.
tegnap 22:17
16/28 anonim válasza:
Csak azokat "várom el" amit egy átlagos ember azért úgy használ is. Pl. Mértékegységek menjenek azért, meg ilyen terület/kerület/térfogat/felszín. Százalékot számolni is azért tudjunk.
(Nem voltam soha jó matekból, nekem ez ilyen téren a gyenge pontom de ezek még azért nekem is simán mennek)
tegnap 23:12
17/28 anonim válasza:
Azért az se utolsó szempont, ha nem kell csak azért embert fogadjunk, hogy kiszámolja, hány db tapéta kell a falra, hogy az lefedje.
tegnap 23:23
18/28 anonim válasza:
17 ez nem matematika
Ez common sense
De az amit ránk erőltettek gimiben, már az is túlzás volt
tegnap 23:25
19/28 anonim válasza:
#18 pl mi? Nem tudom, hogy Magyarországon mi van a gimiben sajnos. Annyit tudok, hogy nálatok sokkal könnyebbek a dolog és annyit nem követelnek, mint tőlünk(Románia).
tegnap 23:27
20/28 anonim válasza:
Nem várok el semmit. Ugyanis tudom hogy attól hogy valaki műveletlen nem biztos hogy intelligens és azt is tudom hogy lehet egy művelet ember butuska.
Ez szerintem nem jó szűrő feltétel szerintem pár keresés alkalmával.
Pár kérdésnél a részegységek kiemelés és külön vizsgálat értelmetlen mert el viszi a fókuszt. A teljes egész képet kell vizsgálni. Mert tudhatja vki a trigonometrikus azonosságokat ha közben nem hisz a holdra szállásban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!