Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Mi volt a legmerészebb dolog, amit megtettetek leendő párotokért, hogy összejöjjetek? Sikerült végül, vagy csak beégés lett a vége?
Tudnék mit írni az első két válaszra, de nem szeretném elvinni a kérdésem.
Akkor kicsit másképp fogalmazok:
Nem arra gondolok mikor már ki kell erőszakolni a másikból a figyelmét, szeretetét az sosem vezet jóra, és szerintem nem is működik hosszú távon. Arra gondolok, amikor még bizonytalan az egész, és bizony a lányoknak is tenni a kell megerősítésért, különben honnan tudja a fiú, hogy viszonozva van, jó úton jár?! (Nehogy válaszoljatok rá, nem ez a lényeg, ez most nem érdekel.)
Arra gondolok, hogy milyen olyan lépéseket tettél, amiben magadat fel kellett vállalnod, és akár még tétje is volt, de a kapcsolatod megerősítésére szolgált, legalább is ezt szeretted volna elérni. Remélem így érthetőbb lesz a kérdésem, és ennek megfelelő választ kapok.
Bármit megtennének egy havi 3-3.5 millát kereső chadért vagy egy jó genetikájú, felnyírt hajú tinifiúért.
30F incel
"Arra gondolok, hogy milyen olyan lépéseket tettél, amiben magadat fel kellett vállalnod, és akár még tétje is volt, de a kapcsolatod megerősítésére szolgált, legalább is ezt szeretted volna elérni."
Elmondtam, amit akartam. Nem méhecske vagyok, hogy szteppeljek.
7. válaszoló (13:58): És mit reagált a fiú? Pozitív vége lett?
Köszöszönöm mindenkinek a hozzászólást, szívesen olvasnék még!
8: ő is elmondta, amit akart, és összejöttünk.
Én azért csinálom ezt, mert nem szeretem azt, hogy a semmit jelnek veszem, a jeleket nem látom meg, ha meg igen, akkor félreértelmezem. Nem vagyok gondolatolvasó, szeretem magamat verbálisan kifejezni. Utálom a félreértéseket és a bizonytalanságot.
3 exemre is én írtam rá chaten/társkeresőn, ebből 2-nél én kezdeményeztem az első csókot is, a harmadiknál meg valahogy magától érthetődően jött.
Anno volt beégés, komplett idiótát csináltam magamból (illetve nem én, hanem valaki segített benne, akit nem kértem meg rá).
A férjemnél mindenben kivártam az első lépést inkább tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!