Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire ciki az intim méretei...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire ciki az intim méreteinkről beszélni ismerkedés alatt?

Figyelt kérdés

Lányok elsősorban hozzátok szól a kérdés. Azért probléma ez nekem, mert nekem 20cm-es 5cm vastag dákóval ez nagyon komoly konfliktusforrás. Van olyan csaj, akinek ez kelti fel az érdeklődését, mások pedig direkt rákérdeznek és lepattint, mert vagy azt mondja, hogy hazudok, vagy nem kérdez rá és elmondom (legutóbb ez történt:(... ), ekkor meg felszines vagyok stb.

Tudom, hogy számít a méret, de az is, hogy bevetésen milyen jól tudom használni. Szeretném kihasználni a 20-as éveimet, szóval írhat, aki úgy érzi ;) Nem régen futtattam lyukra egy ismerkedést pont ezek miatt, úgyhogy most kéne valami vigasz. Kicsit zagyvás amit most írtam, de elég friss a történet, szóval még kell egy pár nap, hogy összekapjam magam, mert ez most tényleg nagyon el lett rontva, de talán nem csak az én hibám volt. Egyébként meg nem csak ebből állok, hogy nagy farkam van (átlaghoz képest), rengeteg minden érdekel, egyetemre járok(most épp nem covid miatt), napi szinten sportolok, tehát ne úgy jöjjön le, hogy nálam ez a központi téma, mert egyáltalán nem az.

#szex #beégés #farok csóválja a kutyát
2021. máj. 2. 23:03
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Fúúú ember, de ellenszenves vagy.

"Szeretném kihasználni a 20-as éveimet, szóval írhat, aki úgy érzi ;)" B+ hallod 🤣 Van ám bőr a képeden.

2021. máj. 2. 23:07
 2/17 anonim ***** válasza:
97%
Az ilyen embereket élből kerültem mindig is, kedves kérdező. :)
2021. máj. 2. 23:09
 3/17 peca1000 ***** válasza:
7%
Hogy te mennyi privát üzenetet fogsz kapni! :)
2021. máj. 2. 23:18
 4/17 A kérdező kommentje:
1# Ne zavarjon, hogy még nem volt nővel úgy, igaz csók volt. Igen félreérthetőn fogalmaztam. A "kihasználni a huszas éveimet" az nálam azt jelenti, hogy nem vagyok egyedül, nem vagyok csalódott stb, de tőlem azt gondolsz, amit akarsz. Azt sem tudom, hogy ff vagy , vagy nő. :D
2021. máj. 2. 23:20
 5/17 A kérdező kommentje:

Szinte tudtam, hogy, hogy valamelyik mondatomba belekötnek. Szinte vártam. :D Egyébként egyáltalán nem úgy értettem...

A feltett kérdésemre nem válaszolt senki.

2021. máj. 2. 23:31
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Teoretikusan válaszolok. Aki frusztrált az intim mérete miatt, az úgyis fel fogja hozni, és akkor részemről nem lenne több randi. 7 éve vagyok a férjemmel, és ismerkedéskor egyáltalán nem jött fel a méret kérdése. A szexualitás csak annyiban merült fel, hogy én közöltem, hogy még nem voltam senkivel (21 éves voltam). És ennyi. Amikor oda került a sor, úgyis láttam hogy kb átlag mérete van. Ja, hogy ezt honnan tudtam? Hát nyilván ha túl kicsi, vagy túl nagy lett volna, azt azért észreveszi az ember még akkor is, ha előtte nem látott péniszt életében. Szóval, részemről, aki a farkával kérkedik, az mehet a fenébe.
2021. máj. 2. 23:42
 7/17 anonim ***** válasza:
8%

Nem tudom hogy min pattogsz most, ilyen méretre vágyik minden lány/nő, (vagy nagyobbra, de már ez is ritka, mint a fehér holló, (ha igaz)) szóval megfogtad az Isten lábát.

De a nők sem szokták a férfiak orrára kötni a mellméretüket vagy a hüvelyméretüket, szóval nem látom értelmét annak, hogy a férfiak beszámoljanak az intim méretükről ismerkedéskor sem. Ha nem passzoltok "máshogy", akkor amúgy is felejtős, a nem megfelelő (túl kicsi) méret meg majd legfeljebb néhány hónapon belül amúgy is kiütközik legalább viselkedés szintjén (bár neked ettől nem kell tartanod).

Most lettél 20 egyébként, vagy mi?

2021. máj. 2. 23:53
 8/17 anonim ***** válasza:
97%
#7 nem tudom te melyik univerzumban élsz, azért nagyon nem egy 20/5 farok minden nő álma, sőt. A legkevesebben viselnek el ekkorát.
2021. máj. 2. 23:59
 9/17 A kérdező kommentje:
7# 25 éves magasan funkcionáló autista vagyok, próbáltam úgy fogalmazni, hogy ez ne tűnjön fel. Egyébként a méret az igaz, ha már szóba ejtetted, de látod, hogy így autiként ez nem túl sokat számít.
2021. máj. 3. 00:01
 10/17 anonim ***** válasza:
94%

#7!

Sosem méricskéltem a farkamat, de biztosan meg sem közelítem a 20 centit. És így is volt olyan barátnőm, akinek bizonyos pózokban túl nagy voltam.

Ha ő meglátna egy 20 centi farkat, sikítva meneküle.

2021. máj. 3. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!