Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek melyik jön be az alábbiak közül?
Figyelt kérdés
1. Kövér pasi
2. Van egy kis hasa
3. Normál alkat
jan. 5. 15:28
11/24 A kérdező kommentje:
Gondolom semmit mert egyikőtök sem írta hogy olyan a zsánere mint a párja. Álmodoztok az ilyen csávókról kislányok.
jan. 5. 16:14
12/24 anonim válasza:
3. Normál alkat. Nem vékony, nem kövér, van egy alap fittsége. Párom is ilyen kaliber. Személyiségre meg a szöges ellentéte legyen annak, amit itt hisztizel.
13/24 anonim válasza:
Ha neked ennyi egy nő, hogy mit nyújt az ágyban, meg a debil pontozós skáládon hány pontos, akkor húzd el a nagy beled egy prostihoz. Bár téged még azok is elküldenének a tahó stílusoddal.
14/24 anonim válasza:
Átlagos alkat, maszkulin és lehetőleg magas legyen.
15/24 A kérdező kommentje:
Hűha
jan. 5. 16:32
16/24 anonim válasza:
Nekem a sportos és fitt alkat tetszik (mint amilyen párom is), én pedig vékony vagyok, némi izomzattal.
A túlsúly látványa egyszerűen taszító számomra.
17/24 anonim válasza:
6-os vagyok, most nekem írogatod, hogy finnyás vagyok?? Nem szerintem nem vagyok finnyás, az, hogy valaki ne zabáljon össze-vissza mindenféle egészségtelen kaját, és valamilyen sportot űzzön, amivel nem kell izomagynak kinéznie, mert az megint nem kéne, szerintem nem egy túl nagy elvárás. Aki ennyit se tesz magáért, az mégis mit vár??????????
18/24 anonim válasza:
Hát ha muszáj választani akkor a 2.at választanám.
20/24 anonim válasza:
Ja,és olyan középkategóriás csaj vagyok, akinek ez számít. Mondjuk olyan 7/10. De ami nem genetika, azon igyekszem dolgozni, nem hagyom el magam.
18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!