Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/lányok az alábbiak közül melyiket tolerálnák/tolerálnátok egy férfiban (többi lent)?
1. Ha fiatalabb nálatok a férfi valamivel
2. Ha pár centivel alacsonyabb
3. Fizikailag gyengébb nálatok
4. Kevesebbet keres, rosszabb anyagi helyzetben van
5. Alacsonyabb a végzettsége
Sorrendet is irhattok, melyik zavar legjobban.
5
Utána 1,4,3,2 (nálam ne legyen már alacsonyabb,az olyan groteszk.) de ez az én szubjektiv listám!
A 2-est éw 5-öst tudtam és tudom is tolerálni, a többit nem, na jó az 1-es attól függ mennyivel fiatalabb. Nyilván 1-2 hónap nem a világvége
1, nem működik, mert mások az elvárásaink az élettől
3, nem tudok rá férfiként tekinteni, nem vonz szexuálisan
4, Olyan keveset keresek én is, hogy ennél kevesebbet már csak akkor kereshetne ha kb minimálbéren lenne vagy munkanélküli. Ezzel sajnos nem lehet tervezni.
Ja és indokoljátok is meg!
köszi
Ami a legjobban zavar: Fizikailag gyengébb (156 centi vagyok és 50 kiló vasággyal szóval igen csak rászorulok néha mások fizikai erejére.. :D)
Illetve ami még zavarna ha fiatalabb nálam. Mindig sokkal érettebb voltam a koromnál, a saját korosztályom férfiait nagyon gyereknek érzem pedig közeledek én is szépen lassan a 30-hoz. Természetesen vannak kivételek de fenntartásokkal kezelném ha fiatalabb nálam a másik.
A következő szinten van az, ha rosszabb anyagi helyzetben van. Nyilván nem érdekel ha kicsit kevesebbet keres, de az már azért zavarna ha tartósan sokkal rosszabb lenne az anyagi helyzete. Én úgy gondolom, hogy megteremtettem magamnak egy anyagi biztonságot és színvonalat, szerintem jogosan részesítem előnyben azt aki szintén képes volt erre. Nem szivesen tartanék el senkit.
Ami abszolút nem zavar és nem érdekel az a magasság és az iskolai végzettség. Végigjártam 2 szakot egyetemen, pontosan tudom, hogy sajnos intelligenciát nem adnak a diplomához, sem talpraesettséget.
Alacsonyabb végzettség (amennyiben nem 6 osztály) nem zavart. Az se zavart ha fiatalabb ( mondjuk itt azért a max.5-6 év)
Alacsonyabban keres....hát ez cinkes ,de optimista lennék hogy nem ez a végállapota.
Fizikilag gyengébb...ö,hát azért egy szöget tudjon már befúrni.
Az alacsonyságot viszont nem tudtam sose tolerálni. ( egy pasi nagyon rám volt gerjedve ,de vagy egy fejjel alacsonyabb volt. Emiatt mondtam neki hogy sorry....)
5. Ha ez azt jelenti, hogy az enyémnél alacsonyabb, akkor nem zavar. Tehát nem zavarna, hogy nincs diplomája. Ha csak 8 általánosa van, az már baj.
4.Ez sem zavar, lehet rajta változtatni.
Az összes többi viszont egyaránt kizáró ok lenne nálam, mert ha elfogadnám, az azt jelentené, hogy az illető kb egy jó erőben lévő 12 éves kisfiú fizikumával rendelkezik. Magyarázat : 165 cm vagyok és 54 kg. Szerintem nem túlzó elvárás, hogy nálam ne legyen alacsonyabb és gyengébb sem férfi létére.
Az is zavarna, ha fiatalabb lenne nálam, csak a nálam idősebb férfiak tetszenek.
Ha 4 évvel fiatalabb, az már túl sok
Ha mondjuk 3 centivel alacsonyabb, az még nem baj
Ha fizikailag gyengébb -ilyenekkel nem foglalkozom, nem versenyezni akarok vele, hanem társamul választani; egyébként nem baj, ha pl ijedős, vagy nem izmos a karja, ha közben még tökre szerethető, kedves, aranyos személyisége van.
A pénzével nem foglalkozom, nem a pénze miatt megyek hozzá valakihez
A végzettség megintcsak nem számít, annyi minden befolyásolhatja. Meg a lényeg, én csak örülök, ha azt csinálja amit szeret. Tehát ez így nem befolyásol. Vagy pl ha nem is vették föl máshova, de mondjuk akarta volna, de mégse nem jutott be, még szerintem az se baj. Lehet pl attól még intelligens. Meg pl lehet, hogy összesen két iskolát jelölt be anno, és akkor a másodikba vették föl, amit jelölt, ilyen majdnem ilyen "egy lapra tette föl a felvételit". Ha meg pl beteg rokonnak az ellátására nem volt elég pénzük -nemtom ilyen van-e, remélem, hogy nincs; na szóval ha pl tehát nagyon korán el kellett menni dolgoznia, mert valami olyan okok álltak fönt, akkor meg muszáj volt tehát neki. Vagy pl amire beiratkozott, azt nem fejezhette be, mert pl baleset érte, és akkor mondjuk már nem csinálhatta azt a munkakört, amit akart; ilyet nem tudom , milyenek vannak, de nem is szeretnék belegondolni.
1 párom is fiatalabb nálam 2 évvel. Valamiért régebben is fiatalabb párjaim voltak.
5 ha egyébként értelmes, jó szakember, nem zavar a végzettsége.
4 ha átmeneti, de képzi magát akár szakmailag, akár egyetemen nem izgat. Párom egyetemista volt, mikor összejöttünk, csak nekem volt keresetem.
3 elég kemény edzést csinálok, sok férfi gyengébb nálam, de ezen bármikor lehet változtatni.
2 156 centi vagyok, azt már nehezen tolerálnámm, ha a másik alacsonyabb még nálam is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!