Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, az alábbiak közül melyikkel tudnak leginkább vonzalmat kelteni bennetek a férfiak? (és mi az amivel egyáltalán nem? )
1. Őszinte mosoly
2. Hosszan,mélyen a szemedbe néz
3. Udvarias,felsegíti a kabátod,előzékeny
4. Külsődet dicséri
5. Megnevettet,jó a humora
6. Észreveszi ha rossz kedved van,ilyenkor fel akar vidítani
7. Intelligens,sok témáról el tudtok beszélgetni
8. Megpaskolja a feneked.
9. Beszélgetés közben megérinti a válladat.
10. Szexuális utalásokat tesz viccesen,játékosan
+1* Avagy egyik sem, és a vonzalmat egyáltalán nem befolyásolják a fent leírtak,vagy eleve megvan, vagy nem, a férfi meg a feje tetejére is állhat.
Kislány vagy ugye?
Csak mert a listád alapján igen!
Hiába őszinte mosolyú, udvarias, humoros a srác, ha nem jól néz ki, és főleg nem gazdag, akkor vége!
Őszintén!
Mit ér el egy olyan srác a szerelemben, akiben megvan a listádról a 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10. , közben minimálbéres vágóhídi bélmosó napi 12 órában?
5,7,6,10,9,2 amik jók, nálam ebben a sorrendben.
Fontos a humor és hogy tudjon beszélni, ez mellett pedig ha már szexualitás, akkor finom érintések és utalások a beszélgetés közben amik jók. Fenék paskolás vagy külső dicsérése azok elég hangulatrontóak.
1. Őszinte mosoly - hát ha valaki tetszik, és nem mosolyog folyton, akkor amikor mégisy azt nagyon élvezem és megjegyzem, magam is kivirulok. Nincs is jobb, mint ha az, akiért odavagy, szélesen mosolyog rád valamiért. Akar humor miatt, akár mert cukinak talál, bármi.
2. Hosszan,mélyen a szemedbe néz - igazaból ez már nyomulós flört, van az a szitu, amikor rásegíthet, igen. Ha tudom, hogy egy nem is olyan rossz férfinek, akit amúgy nem vennék észre, nagyon is tetszem, akkor felfigyelek rá.
3. Udvarias,felsegíti a kabátod,előzékeny - igeeen, nagyon bukom az ilyen klasszikus dolgokra, valahogy olyan szexi :D Akkor is, ha egy idős bácsi csinálja, de ha valaki, aki tetszik, akkor meg aztán aaaahhh, nagyon jó :D
4. Külsődet dicséri - hát ez amúgy elhagyható, senki se fog ezért jobban vonzani. Ellenben, kell, hogy lássam rajta, bejövök neki. Amikor pl. elcsípem, hogy engem néz messziről, az nagyobb bók, mintha köhli, hogy szép a szemed. Azért egy-egy nagyin elemi bók belefér, de elég így ritkán. Pl. szép az arcod. Vagy ha valami eseményre egy magamhoz képest szép női ruhában megyek, akkor legyen az az "azta" feeling az arcán.
5. Megnevettet,jó a humora - ELENGEDHETETLEN, enélkül a legjobb testű paliból is kiábrándulok semmi perc alatt
6. Észreveszi ha rossz kedved van,ilyenkor fel akar vidítani - hát igen, ez nem árt. Ha észre is veszi, nem is szarja le, és a bánatom fokához képest reagál. Pl. ha zokogok, átölel, ha csak búslakodok, akkor szóban próbál támogatni.
7. Intelligens,sok témáról el tudtok beszélgetni - hat enélkül nehéz is lenne egy parkapcsolat, a jó kommunikáció alap. 3 éves kapcsolatom ebbe ment tönkre (többek közt)
8. Megpaskolja a feneked. - ez ugye vicc :D max ha már szexelünk, esetleg
9. Beszélgetés közben megérinti a válladat. - ez meg mi, ne érintgessen, csak zavar, plána ha be se jön az illető. Nem fog ettől senki se bejönni.
10. Szexuális utalásokat tesz viccesen,játékosan - hát nagyon minimálisan jó lehet, ha nem minden beszélgetés kanyarodik ide. Ízlés határain belül, nagyon nagy mértéktartással.
1: őszinte mosoly imponáló nekem. Ne legyen meg játszott ha mosolyog
2:nem szertem ha hosszan sokáig néznek a szemembe , idegesit
3: erre nem vagyok egyedül is fel tudom venni a kabátom ki tudom magamnak nyitni az ajtót stb . Ezek a dolgok irritalnak
4: nem annyira fontos nalam
5:humort nagyon szeretem ezt értékelem a legjobban
6: ha nagyon szomorú vagyok nem tud fel visítani olyankor magányra vagyom
7: ez is fontos azért
8; ezt gyulolom ez meg jobban fel idegesit
9: nem szertem a sok indokolatlan testi kontaktust pláne beszélgetés közben
Zavar , ne fogdossa a vállam . Nalam nem imponáló .
10: minimálisan kulturáltan lehet
N24
A semmiből nem lesz vonzalom, az tény, de a felsoroltak között vannak, amelyek segítenék felhívni a figyelmemet, ha már eleve van szikra köztünk.
Ezek vannak rám leginkább pozitív hatással:
1. Őszinte mosoly
5. Megnevettet,jó a humora
6. Észreveszi ha rossz kedved van,ilyenkor fel akar vidítani
7. Intelligens,sok témáról el tudtok beszélgetni
10. Szexuális utalásokat tesz viccesen,játékosan
Az szükséges, hogy ne tartsam taszítónak. Ha ez megvan akkor az 1,2,3,4,5,6,7 pluszt ad. Ha valaki semleges számodra és a felsoroltakhoz hasonló pozitív tulajdonságai vannak hosszabb távon kialakulhat vonzalom.
A testi érintkezés, szexuális jellegű megnyilvánulások csak olyantól pozitívak akit szexuálisan is vonzónak tartok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!