Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet közeledni egy tartózkodó férfihoz és felébreszteni a vonzalmát?
Az én munkahelyemen is van egy ilyen srác, mondjuk az visszahúzódó és mulya. Pedig elkapta pár volna pár csaj, és ugyan úgy pletykálják róla, hogy meleg, de azt már csak rosszindulatból.
Ő nem csendes? Szimplán válogatós, de van jó beszélőkéje?
Mert akkor inkább hagyjad, aki tetszik neki, majd nyomul nála.
Viszont ha csendes, akkor: ALKOHOL!
1-2 munkatárssal el kell hívni valahova, hogy ne legyen annyira egyértelmű a szitu, és annyi. Ott meg majd amikor be vagytok csicsentve, magatokra hagynak a haverok titeket. Nem kell hányásig itatni.
Ha akkor se kap le meg semmi, akkor inkáb hagyjad...
*elkapta már volna pár csaj
Az a baj, hogy az introvertáltságnak is vannak szintjei.
Szimplán magának való, vagy attól is leveri a víz, hogy hosszabb ideig a szemedbe néz? Nagyon nem mindegy.
Nem tudom mennyire vagy belevaló lány, de simán lehetne lazábbra venni a dolgot, mellé "vetődsz", vállára teszed a kezed, mondasz valami hülyeséget, incselkedsz, kacérkodsz vele. Azért ha már évek óta ismeritek egymást, ennyi belefér.
Csókold meg, semmi vesztenivalód nincs.
Így lassan 28 évesen én már dühítőnek találom, amikor felnőtt emberek ilyeneken görcsölnek.
Mondjuk a részéről még gázabb, ha tényleg tetszel neki, és EGY ÉVE PÖ*SÖL. De ha neked kell, akkor lépj te.
Egyszer élünk, kettőt pislogsz és már vége is a fiatalkorodnak.
Keresd a tarsaságát, beszélgess vele.
EZ a legfontosabb, hogy érezze, hogy ismerkednél.
Aztan amit említettem az érintések. Ne vidd túlzásba, legyen finom és nőies, de figyelem felkeltő és jól eső.
A láb már tolakodós, inkább az alkarját. Nézz a szemébe.
De a legfontosabb a társasága és az érdeklődés, kommunikáció.
Aranyosak lehettek együtt, főleg amikor zavarotokban szerencsétlenkedtek.
Több ilyen szerényebb párt ismerek, akik így kezdték, és jól elvannak, mert összeillenek. Prostifüggő cicimérnökkel ne is foglalkozz, elferdült egy szexuális élete van.
Én is a bulit, esetleg házibulit ajánlom, a "családias" baráti környezet miatt, hátha könnyebben megnyílik, mint egy diszkóban.
Én szurkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!