Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, az alábbiak közül melyikkel tudnak leginkább vonzalmat kelteni bennetek a férfiak? (és mi az amivel egyáltalán nem? )
1. Őszinte mosoly
2. Hosszan,mélyen a szemedbe néz
3. Udvarias,felsegíti a kabátod,előzékeny
4. Külsődet dicséri
5. Megnevettet,jó a humora
6. Észreveszi ha rossz kedved van,ilyenkor fel akar vidítani
7. Intelligens,sok témáról el tudtok beszélgetni
8. Megpaskolja a feneked.
9. Beszélgetés közben megérinti a válladat.
10. Szexuális utalásokat tesz viccesen,játékosan
+1* Avagy egyik sem, és a vonzalmat egyáltalán nem befolyásolják a fent leírtak,vagy eleve megvan, vagy nem, a férfi meg a feje tetejére is állhat.
+1 az Utolsóhoz én is: 1-7-ig ezek jók.
- 8-as ilyen viszonyban még nagyon ne, mert nem ebben a szakaszban van a helye.. Senkinek nem jön be ha még nem vagytok együtt és a seggére csapdosnak vagy fogdozzák.
-9: a váll semleges terület szinte. Ha az apró vagy véletlen érintéseket írod, az más. De inkább karon, kézfej, ha tutira jó vagy nála még a derék szóba jöhet, de inkább ne erőltesd, és ne is vidd túlzásba a tapicskolást itt sem. Egy nevetés és egy pár mp-s karérintés is pl elég. Elég hatásos nőnél -férfinél egyaránt egyébként.
10- hát ezt is csak módjával, finoman, és persze kulturáltan. Ha túltolják az mindent elront.
11-es vagyo. Wow, 0 százalék???
Jó tudni, hogy nem tudom, hogy NEKEM mi jön be és mi nem. Az is, hogy idegen kretének jobban tudják, hogy NEKEM mi jön be és mi nem.
Hozzávehetted volna a listához, hogy agyatlan, életnélküli kis *zik sem épp vonzalmi faktorok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!