Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok az alábbiak közül hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok az alábbiak közül hol örülnéntek neki ha egy pasi ismerkedni próbálna veletek?

Figyelt kérdés

1.Tinder

2.Facebook

3.Baráti társaság

4.Iskola

5 Szórakozóhely

6.Buszmegálló

2020. máj. 8. 21:27
 1/7 anonim ***** válasza:
3456
2020. máj. 8. 21:30
 2/7 anonim ***** válasza:
3.
2020. máj. 8. 21:30
 3/7 anonim ***** válasza:
50%

3.Baráti társaság

4.Iskola

6.Buszmegálló-nem buszozok, de ha mégis tenném, azt jobb társaságban

1.Tinder

2.Facebook nagyon nem bulizni meg nem járok.

2020. máj. 8. 21:32
 4/7 anonim ***** válasza:
3,4,5,6. 2-es ha nem vadidegen
2020. máj. 8. 21:36
 5/7 anonim ***** válasza:

Tinder: igen, mert ott én is azért vagyok, hogy valakit megismerjek és úgyis azzal fogunk ismerkedni, akivel kölcsönös valamennyire az érdeklődés.

Facebook: az attól függ. A random rám irkálást úgy, hogy nincs dolgunk egymással és soha nem is volt, ezáltal beszédalapunk sincs, nagyon-nagyon nem szeretem. De vannak csoportok, amiknek a tagja vagyok és sok embert ismertem meg a kommentelgetés során, miközben eszmecserét folytattunk vagybpoénkodtunk (amit a sokadik közös kommentelgetés után folytattunk privátban is).

Baráti társaság: nem, nem szeretném emiatt felforgatni az egész baráti köröm és azért is rossz, mert a másik felet jellemzően szétszivatják, ha rám nyomul. Volt srác, aki próbálkozott egy friss baráti körben, én lekoppintottam, utána a többiek csomót lovagoltak ezen, aztán mikor lett párom, a látszólag okés srác úgy megsértődött, hogy soha többet nem találkoztunk és le is tiltott... Pedig megvolt a helye abban a baráti körben. Na, ezt újra nem akarom.

Iskola: már csak egyetemre járok, ott sem venném zokon az ismerkedést. Csak annak is megvan a maga módja. Szerintem egy zárt közösségben ezt nagyon diszkréten és intelligensen kell csinálni, különben szar lesz utána minden. Ha egy projekt során megismerkedünk vagy egy buli összehozza a társaságot, ahol ő is ott van, akkor vevő vagyok rá. De irkáltak már rám úgy is, hogy "szia láttalak a folyosón, gyönyörű vagy, szeretnélek megismerni" én meg így magamban: Ooooké, ebből hogy bújjak ki, nem tetszel és nem tetszik ez a beszélgetés, mi lenne, ha nem...? Meg volt olyan is, hogy kérdeztem az oktatótól és utána odajött egy srác, hogy látja, nem megy jól a tárgy, ő majd segít. NEM.

Szórakozóhely: nem járok ilyen helyekre. Egyetemi bulikba szoktam, bár már az is ritka, illetve a barátaimmal kocsmába, de az meg róluk szól, nem ismerkedem.

Buszmegálló: Jobban szeretném olyankor a Rise Against vagy a Dead by April frontemberének a hangját hallani. Biztos van olyan élethelyzet, mikor ott is tudnék ismerkedni, de az szerintem elég egyértelmű: felveszem a szemkontaktust és érdeklődést mutatok. De ha a mobilom nyomkodom meg zenét hallgatok, az nem azért van, mert függő vagyok. Na jó, azért is, de ilyenkor igyekszem annyira kivonulni a társadalomból, amennyire tudok, hogy senki ne akarjon hozzám szólni.

2020. máj. 8. 21:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Tinder
2020. máj. 8. 22:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem a Tinder mukodik. Mindenki abbol a celbol van ott, balra lehet hajtani, kolcsonosseg alapjan van match. Lerazni is konnyu, ha megsem. Engem is termeszetesen, de en vallalom. Es csupa jo elmeny ert onnan a valosagban.
2020. máj. 9. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!