Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kedves, de duci lányként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves, de duci lányként eláshatom magam?

Figyelt kérdés

27 éves molett lány vagyok. A munkahelyemen megismertem egy férfit akibe szép lassan beleszerettem a természete miatt elsősorban. Mindenkivel barátságos, segítőkész. Munka után sokszor elvisz minket egy darabig vagy buszmegállóig. Bár nem flörtölős, nem adott jelet hogy bárkihez közeledne, akaratomon kívül vonzódni kezdtem hozzá. Nem 10/10 pasi mielőtt nekem esne bárki, de beismerem hogy ő jobb külsejű férfiként, mint én nőként ha csak az alkatot nézzük. Az arcom viszont szép és ez nem csak az én véleményem. Ízlésesen öltözködöm, ápolt vagyok. Nem ritka, hogy megnéznek férfiak.

Elkezdtem felé óvatosan közeledni de távolságtartó volt, de még nem adtam fel mert sok férfi nem mer egyből kezdeményezni. Végül egy idő után feladtam. Egy közös ismerősünknek megemlítettem, hogy lehet valami problémája van velem Zsoltinak (így hívják aki tetszik). A munkatárs szerint kedvel engem mert jó humorom van, de szerinte neki a vékony lányok jönnek be mert nemrég udvarolni kezdett egy karcsúbb nőnek. Ez nekem nagyon rosszul esett. A mai világban sokkal elfogadóbbak a plus size nőkkel, sok férfi tart minket kívánatosnak, nem csak az alakunk miatt hanem mert mi nem görcsölünk az evésen, nem rontjuk el a pillanatot salátalevél rágcsálással, élvezzük az életet. Kiderítettem, hogy ki az a nő de kb. semmi melle, szinte tinilányos az alkata közel a 30-hoz. Nekünk molett lányoknak nőies alkatunk van, mell, popsi, combok.

Arra gondoltam, hogy amíg nem válik komollyá a kapcsolatuk (mert mocskos harmadik nem akarok lenni), addig próbálkozni fogok visszafogottan, hiszen ha szimpatikus vagyok neki akkor már van remény.

Szeretném kérni más hasonló alkatú nők véleményét, tippjeit, esetleg olyan férfiakét akiknek tetszenek a molettebb nők, hogy milyen közeledésnek örülnének?

jan. 2. 16:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Itt szerintem sem az alkatod a legfőbb gond,hanem hogy nem te kellesz az illetőnek,amit kèptelen vagy mèltósággal elfogadni.
jan. 3. 20:34
 12/16 anonim ***** válasza:
39%
Figy rajtam +5 kg van. És már engem is lekövéreznek úgy hogy S-M méret között vagyok…..mikor 45kg voltam akkor közeledtek felém (171cm vagyok) tehát nem igen van esélyed ne haragudj! Egy férfinál az első a külső….leginkább az alkat!
jan. 3. 21:47
 13/16 anonim válasza:
100%
De ha legalább rákérdezne, és elküldené melegebb éghajlatra, akkor tisztázódna a helyzet. Vagy véletlenül mégis sikere volna. Az is megoldás, ha nem lép semmit, pár hónapon belül úgyis másé lesz a srác.
jan. 4. 11:12
 14/16 anonim ***** válasza:
90%

"ha szimpatikus vagyok neki akkor már van remény."

Bocs, de nincs remény, ha mással jár.

Hagyd békén.

jan. 4. 11:16
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom újabban értelmezni a molett szót, mert már a 120 kg-os emberek is annak számítanak.

Testalkattól függetlenül nem jöhetsz be mindenkinek. Ha nekem a szőke nők az eseteim, akkor nem valószínű, hogy összejövök egy fekete hajú lánnyal. Ha a visszahúzódóbb, csendesebb lányokat részesítem előnyben párkapcsolat terén, akkor egy nagyszájú, nagyhangú nő max haverként jöhet szóba.

Lehet kedvel (én is sok mindenkit kedvelek), de ettől még nem jönne össze veled.

Van akinek tetszik a gömbölyű fenék, másnak meg a lapos...szóval tök mindegy milyen az arcod meg az alkatod, ha összességében nem jössz be neki.

jan. 4. 13:44
 16/16 anonim ***** válasza:
34%

Kedves kérdező hölgy!

Én szingli pasi vagyok,s szívesen beszélnék veled privátban,ha lenne kedved,s rám írsz!

tegnapelőtt 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!