Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghíznàl a baràtnöd kedvéért?
Figyelt kérdés
Vagy esetleg örülnél is ennek mert hízékony vagy, szeretsz enni?
34N
2023. febr. 26. 09:52
1/22 anonim válasza:
Szeretek enni, de ne más mondja már meg hogy hogy érzem jól magam a bőrömben. Te sem hiznál a barátod kedvéért ha nem éreznéd úgy jól magad. Ez már kényszerítés arra hogy magadévá formáld a pasid.
3/22 anonim válasza:
Most sikerült 30 kilót fogynom cukorbetegség következtében. Senki kedvéért nem szedném vissza már ennyi erőfeszítés után. Nem azért kínlódtam, hogy vissza kerüljek oda ahonnan elindultam.
5/22 Noren1989 válasza:
Nem vagyok hízékony.
Nem is híznék meg senki kényére-kedvére.
Ha változtatgatni akar rajtam, max a zoknijaim színén vagyok hajlandó.
33/F
6/22 anonim válasza:
Engem addig hìzlalhatna, ameddig csak akar! És ezt teljesen komolyan mondom!
7/22 anonim válasza:
Nekem nagyon bejönne ha a barátnőm felhízlalna
22/f
8/22 anonim válasza:
Szeretek enni és nem zavar a pocak sem, úgyhogy nekem beleférne, persze ésszerű keretek között.
9/22 anonim válasza:
Ajánlom Shrekket a figyelmedbe. Azt màr nem is kell hizlalni, màr kövér.
10/22 anonim válasza:
Én örülnék neki, mert nagyon hízékony vagyok, nehéz súlyt tartani... 30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!