Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves, de duci lányként eláshatom magam?
27 éves molett lány vagyok. A munkahelyemen megismertem egy férfit akibe szép lassan beleszerettem a természete miatt elsősorban. Mindenkivel barátságos, segítőkész. Munka után sokszor elvisz minket egy darabig vagy buszmegállóig. Bár nem flörtölős, nem adott jelet hogy bárkihez közeledne, akaratomon kívül vonzódni kezdtem hozzá. Nem 10/10 pasi mielőtt nekem esne bárki, de beismerem hogy ő jobb külsejű férfiként, mint én nőként ha csak az alkatot nézzük. Az arcom viszont szép és ez nem csak az én véleményem. Ízlésesen öltözködöm, ápolt vagyok. Nem ritka, hogy megnéznek férfiak.
Elkezdtem felé óvatosan közeledni de távolságtartó volt, de még nem adtam fel mert sok férfi nem mer egyből kezdeményezni. Végül egy idő után feladtam. Egy közös ismerősünknek megemlítettem, hogy lehet valami problémája van velem Zsoltinak (így hívják aki tetszik). A munkatárs szerint kedvel engem mert jó humorom van, de szerinte neki a vékony lányok jönnek be mert nemrég udvarolni kezdett egy karcsúbb nőnek. Ez nekem nagyon rosszul esett. A mai világban sokkal elfogadóbbak a plus size nőkkel, sok férfi tart minket kívánatosnak, nem csak az alakunk miatt hanem mert mi nem görcsölünk az evésen, nem rontjuk el a pillanatot salátalevél rágcsálással, élvezzük az életet. Kiderítettem, hogy ki az a nő de kb. semmi melle, szinte tinilányos az alkata közel a 30-hoz. Nekünk molett lányoknak nőies alkatunk van, mell, popsi, combok.
Arra gondoltam, hogy amíg nem válik komollyá a kapcsolatuk (mert mocskos harmadik nem akarok lenni), addig próbálkozni fogok visszafogottan, hiszen ha szimpatikus vagyok neki akkor már van remény.
Szeretném kérni más hasonló alkatú nők véleményét, tippjeit, esetleg olyan férfiakét akiknek tetszenek a molettebb nők, hogy milyen közeledésnek örülnének?
Egy rakat pali ezekre megy rá. Meg a mai tiniknek nagyobb a s.gge is mint a tenyeres talpas rakottszoknyás parasztasszonyoknak ami van a neten. Es ilyen mell alá érő kabátban mutogatják mégcsak nem is takarják a combsonkájukat x lábukat sem.
A mai divat pont nem a keszeg piszkafa alkat, hanem ez.
Veled valószínűleg nem az alkatod, hanem a rossz természeted lesz a probléma…
“…mi nem görcsölünk az evésen, nem rontjuk el a pillanatot salátalevél rágcsálással, élvezzük az életet…”
Bocs, de mi a fsz? Szerinted a karcsú, sportos nők “elrontják a pillanatot”, csak salátát esznek és nem élvezik az életet? Ez ugyanakkora gyökérség, mint azt állítani, hogy a kövér nők egytől egyik igénytelenek.
Te csak irígykedsz, hogy a kiszemeltednek egy karcsú nő tetszik.
Kiváncsi lennék azért, hogy mit értesz "molett" alatt. Nálam ez a kategória max. 10 kiló plusz, azon felül már simán kövér az illetö.
Rengeteg férfi van, akinek ez bejön és a sima normál, egészséges kinézetü nö egyszerüen "piszkafa".
Én sose voltam kövér, de el kell, hogy keserítselek, szeretek jókat enni és nem salátalevelet. Semmiféle pillanatot nem rontottam még el emiatt és élvezni is tudom az életet. Emellett izmos és kerek a popsim, mert rendszeresen sportolok, mellem is van, amennyi kell, és még csak nem is lógnak. Szóval nem kell a túlsúlyt elönynek beállítani, mert nem az.
Én azt javaslom, hogy hagyd ezt az embert, ha kezdeményezni akart volna, már böven megtehette volna. Csak magadat teszed nevetségessé, mert hamar észre fogja venni, hogy mire megy ki a játék, de akkor jó eséllyel el is fog távolodni töled.
Két dolog szokott lenni a gond:
Az első az, hogy egy kalap alá veszed magadat olyan nőkkel is, akik molettek ugyan, de egyébként jó genetikájuk van, van rendesen jókora formás mellek, alapból kerek popsija lenne és szép arca is van hozzá. Tehát, ha lefogyna akkor kb minden második férfi írogatna neki hogy na mikor lesz keksz?
A második az, hogy pontosan mit értesz molett alatt? Mert van ám különbség a kövér és molett között, de ezt szeretik sokan összemosni, ami nagyon nem mindegy, mert ha kövér vagy, akkor mindegy hogyan néznél ki lefogyva, jócskán hátrányból indulsz.
A te eseted:
Szerintem itt igazából arról van szó, hogy neki tényleg a vékonyka lányok jönnek be, vannak sokan akik odavannak a kis mellekért. Kezdeményezni nyugodtan kezdeményezhetsz, de ne lihegősen, még akkor sem ha nem utasított vissza egyértelműen, mert engem az zavar amikor úgy próbál kisajátítani magának, hogy rámtelepszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!