Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10,20 év házasság vagy kapcsolat után szerelmes vagy e még?
#2 vagyok. Nem ilyen jellegű a probléma.
Igen nagy személyiségváltozáson ment keresztül. Persze én is változtam. Meg jöttek problémák amiket ő tudna megoldani, de semmiért nem tesz semmit. Szóval ezek összessége juttatott idáig minket.
Kedves 5ik
Olyan jó ilyet olvasni,kívánom soha ne legyen nálatok ilyen. Ha tesztek érte s megmarad a kommunikació csak úgy el nem múlik. Tartson örökké.
8as
Szerintem ez közhely.
Én tessék pasi vagyok s mindig érett kapcsolatra vágytam ahol teszünk azért szerelem megmaradjon mert igenis tenni kell nem lehet elkényelmesedni,kell egyutt is tölteni napokat kicsit lassítva kicsit másikra figyelve. Sok ember ott rontja el az elején beleszeretünk olyan dolgokba amit a másik tesz akár értünk aztán elkényelmesedés kommunikáció hiánya,csak öncélú tettek hajszolása stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!