Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10,20 év házasság vagy kapcsolat után szerelmes vagy e még?
Figyelt kérdés
Volt minap egy kérdés és ez kíváncsívá tett,akik most vannak ilyen hosszú kapcsolatban hogy deffinálnátok szerelmesek vagytok e?jan. 2. 12:20
1/15 anonim válasza:
Szeretem! De lehet hogy szerelmes is. Mindent meg teszek azért hogy boldog legyen, ha ez szerelem akkor az vagyok belé.
2/15 anonim válasza:
10 évnél még javában szerelmes voltam, még csak akkor házasodtunk össze. Ma már, húsz éven is túl, túlélek. Elvagyok vele, néha még úgy is érzem, hogy szeretem, de elég egy rosszat mondania, azon gondolkodok hogy tudnánk külön menni. Épp ma gondolkodtam, szerintem zokszó nélkül venném a különköltözést. Sőt, inkább megkönnyebbülnék, fellélegeznék.Szerintem mikor szeretetet érzek, bújok, akkor is csak magam kedvére teszem, mert jól esik, de nem neki szól igazából. Mert barátnak jó, de kapcsolatként már nagyon nem.
4/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó,kifejtenéd? Kicsit úgy hangzik ez valamiben már elment az évek alatt. A 10 után elkényelmesedett? Nem teszi meg ugyanazokat mit az elején?
jan. 2. 12:53
5/15 anonim válasza:
Én szeretem is és szerelmes is vagyok. Boldog vagyok mellette. De nálunk még csak épp, hogy elmúlt a 10 év, idén lesz a 11. évfordulónk, szóval még eljöhet az a pillanat, ami a #2-nél. Remélem nem így lesz, mert most így nagyon jó :)
6/15 anonim válasza:
22 év után váltunk el. 10 év után már nem voltam szerelmes belé, de más nőbe se tudtam beleszeretni.
F
7/15 anonim válasza:
Dehogy. Már túl sok xarságon mentünk át ahhoz. De szeretem és ez így normális.
8/15 anonim válasza:
A nők szerelmesek csak általában. Pasik egyaltalán nem.
9/15 anonim válasza:
A régi énjeinket elnézve nem lehett volna másképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!