Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan engedjek el egy lányt?
Szeretnék elsősorban a kérdésedre válaszolni, de szerintem nem is igazán szeretnéd elengedni, mert még ott motoszkál benned az a mi lett volna ha, vagy a gondolat, hogy tökéletesek lehettetek volna együtt.
Szerintem igaza van az első válaszolónak, próbálkozz még egyszer utoljára, aztán a legrosszabb, ami történhet az a nemleges válasz. Viszont utána sokkal könnyebb tovább lépni.
Én amikor nem ment ki a fejemből valaki nagyon hosszú ideig, akkor még egyszer ráírtam egy utolsó kétségbeesett próbálkozással, és igazából nem is konkrétan szerelmet vallottam vagy ilyesmi. De az írásából, ahogyan viszonyult hozzám, annyira egyértelművé vált számomra, hogy semmi nem lesz már köztünk az égvilágon, hogy szinte megnyugtatott a tudat.
Nem mondom, hogy nem borzasztó elszomorító, és nem haragszom magamra, amiért elszalasztottam a lehetőséget, de az biztos, hogy nagyon tanulságos volt szerinted neked is.
Legközelebb mással jó esetben már nem így cselekednél. Úgyhogy needynek tűnsz vagy nem, már egy utolsó írás nem oszt nem szoroz, hidd el, érezni fogod hogy van-e esélyed vagy nem.
Kívánom, hogy jól alakuljon, és hogy ha úgy alakul, akkor tovább tudj lépni rajta! :)
Mondd el neki, hogy mi van. De ne semleges dolgokat mondj, mert akkor nem lesz mire reagálnia.
2# Ha azt tanácsoltad, hogy próbálkozzon, akkor te miért nem tetted? Egy semleges ráírás csak falat húz, ha a másikban is meg lett volna a hajlandóság a többre, vagy ha mást várt. Pókerarc, düh, sok minden lesz, csak érzések megbeszélése nem.
Az a baj, hogy külföldön vagyunk és attól tartok, még egy ilyen aranyos magyar szingli lányt így nem fogok találni.
Amúgy 22 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!