Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Aludt már barátnőtök a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aludt már barátnőtök a párotoknál?

Figyelt kérdés
Beleférne nektek ez egy párkapcsolatba? Nekem egyértelműen nem, már a feltevés sem, de kíváncsi vagyok mások véleményére.

dec. 30. 10:47
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem vicces a helyzet inkább kínos. Nagyon tré, hogy azért mert "jófej" vele maradtál bár nyitott kapcsolatot szeretne és nem tudod, hogy hűtlen vagy se. Téged az bizgat, hogy a barátnőddel hátha dugna. Pedig neki teljesen mindegy.
dec. 30. 14:51
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
Nekem beleférne, hogy a haverjánál aludjak (olyannál, akit ismerek). És az is beleférne, hogy az én barátnőm nélkülem a páromnál aludjon. Nem vagyunk ösztönállatok, nem dugunk összevissza. De ha még tegyük fel fiatal a kapcsolat, és a páromban nem bíznék (mondjuk akkor mindek vagyok vele) a barátnőmben akkor is maximális a bizalmam. Ha véletlenül rámozdulna a párom, azonna tudnám. De nem tudom, nálunk ez fel sem merül, mint mondtam, nem vagyunk ösztölények, és bízunk egymásban. De ha neked nem fér bele, akkor nem fér bele. Mi nem voltunk ott, nem éltük át a helyzetet. Mindegy kinek mi okés, az a lényeg, hogy neked ez sok volt.
dec. 30. 14:53
 33/35 anonim ***** válasza:

"Szerintem el kell engednem ezt a kapcsolatot, mert más az értékrendünk és így mindig bizalmatlan leszek."

Akkor rajta, engedd el!

Áldás, békesség!

dec. 30. 18:10
 34/35 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj kerdezo hogy ezt mondom; de a komoly gondok a te fejedben vannak. Feltetelezem a baratod nem megbizhato, ezert se ferne bele neked hogy a baratnoddel egy legterben aludjon. Egyebkent az ember valoban nem osztonallat hogy mindenkivel dugjon.

Vazolom az en helyzetem:

-nincsenek olyan baratnoim akik egy percig is elgondolkodnanak hogy ramasszanak a csavomra

-maximalis a bizalmam a parom fele

- van egy 7 eves fiu barati korom gimibol (en vagyok az egyetlen lany) nyaralasokon egy szobaban/ agyban aludtam veluk soha senki nem gondolt bele tobbet,hiszen ha fel akarna barki szedni akkor mar reg megtettek volna. Nekem se fordult meg a fejemben. De a parom bennem bizott annyira hogy sose meg egy percig se fogalmazodjon meg.

Az hogy te elmesz hamarabb, baratnod meg ott marad es ezen aggodsz, az beteges, a baratod meg nem a tarsad, ennyi.

dec. 30. 21:28
 35/35 anonim ***** válasza:
100%
Hát nézd, most ha belegondolok hogy tízenevesen, húszas éveim elején elfogadtam volna-e, a válaszom: nem. Valahogy sosem éreztem volna jól magam egy ilyen szituban egyik exemmel sem. Családos nőként ha a messze elő barátnőim egyike itt aludna de nekem másnap dolgom lenne, eszembe sem jutna kirántani az ágyból, csak mert én indulok. Sőt, a férjem be is vinné a városba buszhoz/vonathoz/reptérre, ha olyan a szitu. Mert úriember, én pedig vakon bízom benne. Valszeg ezért a férjem. Ha te nem bízol benne, akkor ennek a kapcsolatnak az ott alvós helyzet nélkül is lőttek, az mondjuk elég beszédes hogy nem csak belemegy “muszájból”, hanem ennyire támogatja az egészet.
dec. 30. 22:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!