Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Aludt már barátnőtök a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aludt már barátnőtök a párotoknál?

Figyelt kérdés
Beleférne nektek ez egy párkapcsolatba? Nekem egyértelműen nem, már a feltevés sem, de kíváncsi vagyok mások véleményére.

dec. 30. 10:47
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

7

Értelmeztem, mit írtál. Mindketten ott aludnátok, csak te reggel korábban elmész, korábban, mint a barátnő.

Én ebben semmi kivetni valót nem látok, mert nincs is.

A probléma nem ez, hanem az, hogy te eleve nem bízol ebben a pasiban, mert voltak bizonyos előzmények. Ilyenkor nem a körülmények állandó beszabályozása a megoldás, hanem kidobjuk azt, akiben nem bízunk. A bizalom nem olyan, hogy addig van, amíg nincs kísértés. Pont az a lényege, hogy akkor is hűséges, ha lenne lehetősége félrelépni.

dec. 30. 13:46
 22/35 A kérdező kommentje:

Igen amúgy most ha pl. arra gondolok, hogy az exem ajánlotta volna fel ezt, nála fel sem merült volna bennem bizalmatlanság.

De ettől függetlenül nekem alapból sem fér bele az értékrendembe, hogy egy haverjánál aludjak, mikor ő nincs ott, vagy egy barátnőm pasijánál, mikor a barátnőm nincs ott. Szerencsére ezzel a barátnőim is így vannak, sose volt ilyenből probléma.

dec. 30. 13:50
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

"Pl. ő vevő lenne nyitott kapcsolatra. Akinek ez beleférne, abban hogy bízzak meg?"

Egyáltalán minek vagy vele együtt?

dec. 30. 13:51
 24/35 anonim ***** válasza:
Nekem belefér, volt is ilyen. Maximálisan bízom a barátnőmben, és a páromban is. Sőt, a párom haverja is maradt már velem kettesben. Nem egy ágyban, csak egy lakásban. Nem fog két ember azonnal félre dugni, létezik barátság. Soha eszembe nem jutna.
dec. 30. 14:12
 25/35 A kérdező kommentje:
Mondjuk az se mindegy szerintem, hogy mióta vagytok együtt, és ők is mióta ismerik egymást. Egy kezdődő kapcsolatban azért ez még necces…ha évek óta együtt lennénk, lehet tök máshogy érezném a dolgot.
dec. 30. 14:16
 26/35 anonim ***** válasza:
Ilyen nincs, hogy nyitott kapcsolatban akar lenni a faszi, de te még mindig vele vagy ha van önbecsülésed. Szóval nincs és teljesen mindegy mit mond más mert úgyis vele maradsz.
dec. 30. 14:16
 27/35 anonim ***** válasza:
18%

De ez milyen "ertekrend", amibe ilyesmi nem fer bele?

Valami 18. szazadi kereszteny agymosott ertekrend? Vagy milyen ertekekrol szol ez neked?

Szoval nem ertem a problemat, beleferne, ha kicsit feltekeny lennek egy-ket pasinal, akkor bevallanam ez magamnak (mert pl. nagyon csinos es jo fej a baratnom), de nem ertekrenddel ervelnek.

dec. 30. 14:17
 28/35 A kérdező kommentje:

Nem maradok vele…nagyon törődő velem és szuper köztünk az összhang, ezért maradtam eddig vele, de rá kellett jönnöm, hogy ezzel a megnyilvánulásával nálam lőttek a bizalomnak.

Miért kell becsmérelned azokat, akiknek valami nem fér bele egy kapcsolatba, de neked igen? Tudsz arról, hogy minden ember más és máshol van az ingerküszöbe is? El tudod fogadni azt, hogy nem körülötted forog minden? Én sem becsmérlem azokat, akik pl. nyitott kapcsolatban élnek, csak mert én ezzel nem vagyok összhangban. Mindenki úgy éljen, ahogy neki jó.

dec. 30. 14:38
 29/35 anonim ***** válasza:
Dehogynem maradsz hiszen nem ide kell kérdést írni ki, vagy kapni a megerősítéseket hanem szakítani. Magadtól nem vagy rá képes és elég ha kedveskedik a drága párod meg fog vele aztán maradsz.
dec. 30. 14:46
 30/35 A kérdező kommentje:
Ok, ha te mondod🤣
dec. 30. 14:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!