Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aludt már barátnőtök a párotoknál?
Figyelt kérdés
Beleférne nektek ez egy párkapcsolatba? Nekem egyértelműen nem, már a feltevés sem, de kíváncsi vagyok mások véleményére.dec. 30. 10:47
1/35 anonim válasza:
Egy házban más szobában alhat ha pl. tök részeg, vagy nincs járat, de egy szobában, vagy egy ágyban semmiképp és csak egyszer vagy kétszer. Harmadszorra ha megtennék a tudtom nélkül repülne mindkettő.
2/35 anonim válasza:
Csak így, hogy kettesben alszanak? Szerintem is elég furcsa és nem férne bele.
3/35 anonim válasza:
A szituációt sem tudom elképzelni, amikor ez rendben lenne. Mármint úgy, hogy mittudomén, mi tartjuk az újévi bulit, és nálunk dől ki a vendégsereg a nappaliban, úgy oké, de hogy a barátnőm mondjuk jön várost nézni, aztán valamiért a páromnál száll meg (és nem nálam, nem airb&b-n, nem hotelben, nem a nagynénijénél, a saját párjánál, stb), az számomra elképzelhetetlen és ugyanezen elv mentén elfogadhatatlan is.
4/35 A kérdező kommentje:
Pl. olyan szituáció, hogy mindketten a párodnál alszotok buli után, neked menni kell reggel dolgot intézni, de a barátnőtök még ottmaradna aludni. Nekem ez semmiképp nem férne bele és én se aludnék egyik barátnőm pasijánál sem, ha a barátnőm nincs ott.
dec. 30. 10:53
5/35 anonim válasza:
Nem, de nem is lenne tovább a barátnőm.
6/35 anonim válasza:
4
Te most a párodban vagy a barátnődben nem bízol? Mindkettő gáz.
Meg eleve te is ott aludtál.
7/35 A kérdező kommentje:
Értelmezd már, amit írtam. Úgy maradt volna ott aludni, hogy én addigra már elmegyek.
Egyébként a párom vetette fel az ötletet, hogy nyugodtan maradjon ott. Engem ez teljesen lesokkolt. Nekem meg se fordulna meg a fejemben, hogy a haverjánál aludjak, mikor ő nincs ott. Szerintem ez nettó visszaélés a bizalommal.
dec. 30. 11:26
8/35 anonim válasza:
Dobd ki mindkettőt, probléma megoldva!
9/35 A kérdező kommentje:
A barátnőmnek ehhez semmi köze, ő nem is hallott az ötletről és benne teljesen bízok is. A párom az, akiben most nagyon megingott a bizalmam, főleg mert még nem is régóta vagyunk együtt.
dec. 30. 11:40
10/35 anonim válasza:
Akkor minek írtad, hogy ott akart maradni aludni? Amúgy az sem világos, hogy minek alszanak mindketten egy helyen. Vagy aludjon csak az egyik, vagy egyik se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!