Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha ekkora a korkülö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha ekkora a korkülönbség? Hogy felejtsem el őt?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az a helyzet hogy 43 évesen beleszerettem egy 18 éves lányba. Nyugodtan megkövezhettek, nekem is bűntudatom van. Ilyet még soha nem éreztem amit nála. Úgy érzem hogy vele tudom csak elképzelni az elkövetkezendő életem. Próbáltam velem egykorú nőkkel randizni stb, de hiába ha őt nem tudom elfelejteni és csak még rosszabbul érzem magam ha mással vagyok. Mit tegyek?
dec. 19. 19:25
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Ne keress értelmet a szerelemben, mert nincs.

Színészek, írók, híres emberek is házasodtak már 20-30 évvel fiatalabb nővel és boldogok.

Mi van, ha csak 10 év közös boldogság jut nektek együtt?

Semmi! Örülj neki, ha megadatik!

dec. 24. 14:48
 22/30 A kérdező kommentje:
21. így van. Én is ezzel nyugtattam magam. Nem rég szemtanúja lehettem annak hogy a szerelem nem ismer határokat. Egy nagyon kedves 71 éves bácsinak 40 éves a felesége. Ezen jó magam is meglepődtem, de látszik mennyire szeretik egymást és mennyire megvan az összhang köztük. Tudom hogy én erről nem is álmodhatok. Már találkozni sem merek vele, mert tuti észreveszi hogy mit érzek iránta. A közelében remeg kezem-lábam, nem tudok értelmesen megszólalni olykor. A testbeszéd nagyon árulkodik szerintem. Múltkor azt kérdezte miért nézek rá ilyen csillogó bociszemekkel hol ott nyilván ezt nem én befolyásolom. Ahh, tuti tud már valamit vagy sejt
dec. 24. 14:58
 23/30 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy több emberismeret szorult abba a lányba, mint beléd. 🤣
dec. 24. 15:46
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

"A közelében remeg kezem-lábam, nem tudok értelmesen megszólalni olykor."

Ha felnőtt férfiként tekint rád és te is annak érzed magad, akkor nem kéne fogyatékosként viselkedni a társaságában... Nem hinném, hogy ezt várja tőled!

"Múltkor azt kérdezte miért nézek rá ilyen csillogó bociszemekkel"

Lehet, hogy régóta manipulál és játszik veled, csak még azt sem veszed észre, mert mulya vagy.

dec. 24. 15:53
 25/30 A kérdező kommentje:

24. A remegés stb szerintem azért van, mert borzasztóan félek a közelében hogy esetleg valamit elrontok. Az izgalom, az enyhe szorongás és a természetesnél magasabb szerotonin szint ezt váltja ki belőlem. Mindenki máshogy éli meg, sajnos én így.

Nem hiszem hogy manipulál. Ő egy csodás ember akit rengetegszer bántottak testileg-lelkileg, de ő mégsem tud senkit. Tudom én jól hogy milyen ő. Most is csomagot vitt délelőtt a szegényeknek, és ezt nem csak karácsonykor teszi. Aranyból van a szíve

dec. 24. 16:16
 26/30 A kérdező kommentje:
23. Az biztos, mert pszichológiát tanul
dec. 24. 16:16
 27/30 A kérdező kommentje:

Csak egy nőért dobog a szívem...

Mint mondtam, mindig is a kortársaimmal foglalkoztam. És hidd el, ezt nem én akartam így. Nem akartam beleszeretni, szenvedni. Ez csak úgy jött magától. Bevallom szégyenlem is ezt

dec. 24. 17:58
 28/30 anonim ***** válasza:
51%

"Az izgalom, az enyhe szorongás és a természetesnél magasabb szerotonin szint ezt váltja ki belőlem."

Ez nagyon gáz...

Legyél már férfi, b4zdmeg, vágd gerincre!

A fű kinő utánad!

dec. 24. 18:28
 29/30 anonim ***** válasza:
Nálam is hasonló szitu volt, átérzem. Igaz kevesebb korkülönbséggel. Aki nem volt ilyenben könnyen elítéli a másikat. Ennek az érzésnek nem tudsz parancsolni, nem tehetsz róla.
dec. 24. 19:02
 30/30 anonim ***** válasza:
Kihasznalja az egzisztenciadbol fakado josagokat.. ne csapd be magad..
dec. 24. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!