Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha ekkora a korkülönbség? Hogy felejtsem el őt?
16. Nem hiszem hogy kapuzárási pánik lenne ez. Nem félek az öregedéstől, és mondhatom hogy én már éltem. Megtapasztaltam és megéltem azt amit szerettem volna. Önmagammal harmóniában vagyok, és ez a legfontosabb. A lányt régóta ismerem. Egy erős bizalmi kapcsolat alakult ki köztünk annak idején. Vannak titkai amit csak velem osztott meg, az én vállamon sírt stb. Ő jobban kijött az idősebbekkel mint a kortársaival.
Nyilván szégyellem magam amiért ilyen érzelmeket vált ki belőlem Ő. Nem is értem hogy szerethettem belé, mert én nem ilyen voltam. Mindig is a saját korombeli nők érdekeltek. Ő egy villámcsapás volt az életemben aki mindent megváltoztatott. Álmatlan éjszakáim vannak, munkahelyemen nem tudok figyelni, mert csak Ő jár a fejemben. Folyton abba gondolok bele, hogy bárcsak 40 éves lenne, mert akkor mellettem lehetne, kimutathatnám mennyire szeretem. Titokban mindig azt képzelem el, hogy milyen csodás lenne a menyasszonyomként. Tudom ez sosem fog eljönni, és majd más lesz az életében. Viszont ezek a gondolatok boldogsággal töltenek el. Egy pár napja megszakítottam vele a kapcsolatot. Azóta nem tudom mi lett vele, de szerintem így a legjobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!