Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mitől érzem magam ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől érzem magam ennyire üresnek,miután vele voltam? 24/L

Figyelt kérdés

Szeretjük egymást és minden jó tényleg.A kommunikáció,a szex,stb,de ha egy teljes napot együtt vagyunk úgy érzem teljesen kiüresedek lelkileg,hogy nem szeretem,hogy az egésznek nincs értelme(nem vagyunk még kapcsolatban).Szeretek vele lenni,de úgy érzem néha hogy inkább lennék egyedül.Nincs kedvem neki vissza írni,sem beszélni,de ha ket napig kb már nem beszélünk el kezd hiányozni,de ez a kiuresedes mindig elő jön,főleg szex után.Ugy érzem nem szeretem nem tudom mit érzek össze zavar az egész

Miért érzem ezt?

ma 07:52
 1/7 anonim ***** válasza:
74%
Vótmán
ma 07:56
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
Nem szereted egyáltalán csak mivel nincs más és magányos vagy vele vagy.
ma 08:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem szereted.

Én is introvertált vagyok, társaságban elfáradok szociálisan és utána egyedül akarok lenni, de sosem éreztem olyat, hogy ne szeretnék a párommal időt tölteni és mellette akkor is feltöltődök, amikor ilyen értelemben fáradt vagyok.

ma 08:13
 4/7 gergelice16 ***** válasza:
85%
Nem szereted, csak mivel még azelőtt feküdtetek le, hogy igazából megalapoztátok volna a kapcsolatot, ezért a szex kialakított egy köteléket, amit ebben a negatív helyzetben is összetart benneteket. Legközelebb nézz utána alaposabban, hogy milyen lelki hatásai vannak a szexnek, és ne csak az élvezetforrást lásd benne (mint ahogy sajnos manapság elég sokan teszik).
ma 08:17
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

4

Valóban. Sokan előbb szexelnek aztán nézik meg kivel is vannak együtt :) Érdekes logika.

ma 08:34
 6/7 gergelice16 ***** válasza:
61%
#5 Sajnos manapság a szex egyfajta divat lett... A 14-16 éves lányoknál már gáznak számít ha még szűzek, és keresnek nekik valakit, akikkel elveszíthetik. Szörnyű irányba tart a világ, és most már felnőtt egy generáció, akiknek ez a normális, hogy teljesen tudatlanok a szexualitás terén.
ma 08:43
 7/7 anonim ***** válasza:
82%
Nem vagytok együtt, de már mindent odaadtál neki. Talán ezért, mert te is érzed hogy nincs értéked
ma 10:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!