Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől érzem magam ennyire üresnek,miután vele voltam? 24/L
Szeretjük egymást és minden jó tényleg.A kommunikáció,a szex,stb,de ha egy teljes napot együtt vagyunk úgy érzem teljesen kiüresedek lelkileg,hogy nem szeretem,hogy az egésznek nincs értelme(nem vagyunk még kapcsolatban).Szeretek vele lenni,de úgy érzem néha hogy inkább lennék egyedül.Nincs kedvem neki vissza írni,sem beszélni,de ha ket napig kb már nem beszélünk el kezd hiányozni,de ez a kiuresedes mindig elő jön,főleg szex után.Ugy érzem nem szeretem nem tudom mit érzek össze zavar az egész
Miért érzem ezt?
Nem szereted.
Én is introvertált vagyok, társaságban elfáradok szociálisan és utána egyedül akarok lenni, de sosem éreztem olyat, hogy ne szeretnék a párommal időt tölteni és mellette akkor is feltöltődök, amikor ilyen értelemben fáradt vagyok.
4
Valóban. Sokan előbb szexelnek aztán nézik meg kivel is vannak együtt :) Érdekes logika.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!