Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 évvel idősebb férfi?
Aki esetleg volt hasonló párkapcsolatban,mik voltak a problémák,amik akár azonnal,akár később előjöttek? Ti összejönnétek vele ekkora korkülönbséggel?
(A gyerek nem opció,egyikük sem akar)
Én igen, megpróbálnám, ha vannak iránta érzéseim és amúgy jól kijövünk.
A generációs különbségek/életsílus/életfelfogás okozhatnak például problémát, de ez nagyban függ attól is, hogy ki milyen beállítottságú. És persze az se mindegy, hogy a lány/nő 17, 27 vagy mondjuk 37 éves-e, és ehhez mérten idősebb 20 évvel a férfi...
28N
Van ilyen kollégám.
Viharos kapcsolatban volt egy idősebb nővel.
Majd pár év múlva összejött annak a nőnek a lányával.
17 év ott a korkülönbség a kollégám javára
Jó gyökér válaszok!
Vannak fiatalos pasik. Van velem egyidős kollégám és mintha 30 évvel idősebb lenne. Mind külsőleg mind felfogásban!
Velem egyidős kolléganőm is sokkal idősebbnek tűnnek mint én! Volt olyan aki fiatalabb volt, mégis úgy nézett ki mint nagyanyám!
De hogy ne csak magamat fényezzem! Céges bulin találkozzam olyan más telephelyi kollégával aki 73-as, jóval idősebb mint én de mégis olyan jó formában volt hogy én is úgy akarok kinézni majd annyi idősen.
Nekem volt ilyen kapcsolatom. Egy idő után engem nagyon zavart, hogy nem vagyok egyenrangú félként kezelve. Én voltam a kislány, akit terelgetni kell, a ő szemében.
Egy évig nem értette, mi bajom. De hogyan is érthette volna meg. Ő mindent ugyanúgy csinált, mint addig, én voltam, aki változtam.
Végül elhagytam.
Én többféle idősebb pasival találkoztam 19-20 évesen.
Kb. 10-ből 9 pocakosabb volt, löttyedt testű, volt amelyik 40 helyett 45-48-nak is kinézett. De ilyen bőven volt 25-40 között is.
De most 40...
1 ilyen pasit találtam aki jól is nézett ki, nem látszott 40-nek, nem akart gyereket. Nagyon jól megvoltunk, szerettem is ő is, vonzódás is megvolt.
Azért ért véget 4 év után mert én kaptam egy nagyon jó álláslehetőséget külföldön. Neki viszont itt volt egy saját lakás és jó munka. Ő mondta, hogy ne hagyjam ki....mert előttem áll még az élet. ÉS mindenre megvan még a lehetőségem.
Nehéz volt de vége lett.
Próbálkoztak más 20 évvel idősebb pasik is, de testalkatra és kinézetre sem tetszettek, volt aki az a típus lett volna aki otthon ül és ennyi, vagy annyi a szórakozás h elmegy piálni hétvégente.
De ezt tapasztaltam 30 körülieknél is néhánynál.
Hogy együtt lennénk még e azt nem tudom, de ezt nem is lehet megjósolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!